06-08-2025, 12:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-08-2025, 12:06 przez strzelisty jupiter.)
Antonio, trochę niespójne jest to, co piszesz. Gdy jakiś czas temu wskazałem Ci posta, w którym napisałeś, że dobrze będzie jak napastnik przyjdzie do końca sierpnia, odpisałeś, że to musiała być pomyłka z Twojej strony i chodziło Ci o koniec lipca. OK, przejęzyczenia się przecież zdarzają. Przyjąłem to i uznałem, że faktycznie pomyliłeś niechcący miesiące. Tymczasem mamy szóstego sierpnia, a Ty nadal bronisz zarządu oceniając, że jest to dobre okienko, mimo że napastnika nadal nie ma (od wielu sezonów), a powinien być według Ciebie do końca lipca.
Napastnik był priorytetem w tym okienku. Główny postulat niespełniony. Powtarza się sytuacja jak sprzed dwumeczu ze Spartą Praga, kiedy Rudnews przyszedł jak już odpadliśmy z eliminacji do Ligi Mistrzów.
Napastnik był priorytetem w tym okienku. Główny postulat niespełniony. Powtarza się sytuacja jak sprzed dwumeczu ze Spartą Praga, kiedy Rudnews przyszedł jak już odpadliśmy z eliminacji do Ligi Mistrzów.