MichalMCzyli co? 3 w LKE czy 4 zespoły?
Jagiellonia pokazuje jak gra zespół z doświadczeniem. Duńczycy tak naprawdę nie mają nic do powiedzenia.
Bo przecież Legia najlepsza jest, ochyyy i achyyy
---------------------------------------------------------------------------------------
wiadomo. przy okazji opisywania tej paranoicznej ligi serbskiej która jest po to żeby Crvena była na luzie mistrzem, tak sobie pomyślałem że dokładnie takiego modelu oczekiwała by cała warszawka
Jagiellonia pokazuje jak gra zespół z doświadczeniem. Duńczycy tak naprawdę nie mają nic do powiedzenia.
(07-08-2025, 20:39)strzelisty jupiter napisał(a): Jakiś dziennikarz sportowy przy okazji naszego wczorajszego meczu mówił ponoć, że Crvena słaba i Legia byłaby w stanie pokonać Serbów. Patrząc na dzisiejszy wynik, to jestem bliższy twierdzeniu, że stolyca miałaby ciężko ze Zvezdą nawet rozgrywając z nimi mecz od razu po nas.
Bo przecież Legia najlepsza jest, ochyyy i achyyy
---------------------------------------------------------------------------------------
wiadomo. przy okazji opisywania tej paranoicznej ligi serbskiej która jest po to żeby Crvena była na luzie mistrzem, tak sobie pomyślałem że dokładnie takiego modelu oczekiwała by cała warszawka