13-08-2025, 10:28
No ale forum stwierdziło jednoznacznie, że "na papierze" Rodriguez powinien wymiatać. Napisałem wtedy, że jak dla mnie, to "na papierze" wymiatać powinien tylko...Palma. Pozostali zawodnicy absolutnie nie dają na papierze podstaw do tego, żeby oczekiwać takiego poziomu, czyli poziomu LM. Ich dotychczasowe kariery po prostu nie dają do tego podstaw. Nie oznacza to oczywiście, że nie mogą wskoczyć na wyższy poziom, ale to już jest trochę życzenie z fusów i/lub podejście życzeniowe.
Rodriguez, gdyby miał tą jakość, to grałby wczoraj od początku. Nawet przy założeniu, że ma zaległości treningowe. Jest już jednak na tyle w treningu, że te min. 45-60 minut powinien już grać. Osobiście odniosłem podobne wrażenie jak inny forumowicz, że coś u niego nie tak z deklem...
Rodriguez, gdyby miał tą jakość, to grałby wczoraj od początku. Nawet przy założeniu, że ma zaległości treningowe. Jest już jednak na tyle w treningu, że te min. 45-60 minut powinien już grać. Osobiście odniosłem podobne wrażenie jak inny forumowicz, że coś u niego nie tak z deklem...