(22-08-2025, 00:41)Mosina napisał(a): skąd Ty bierzesz te liczby! od 13 lipca do dziś nie są dwa miesiące
nie pytałem jak długo gramy co 3 dni, tylko twierdzę że wcale nie gramy co trzy dni zbyt często. Wypisałem Ci nasze mecze i podałem interwały 3 strony wcześniej, a Ty dalej brniesz w swoją teorię, jeszcze zarzucając nieumiejętność czytania!
Sao - Dzięki za tą wyliczankę, na miejscu Rutka czytając co napisałeś, jutro rano bym zwolnił cały sztab. Najwazniejsze to znaleźć winnego. i cyk. Nie pracować i pooprawiać, tylko wypierdalać trenera po 1,5 roku max.
Aha - i jak sie awansuje (za)wysoko ze średnim klubem, np do LE, to można mieć nie za dobry bilans bramkowyTo by się stało gdybyśmy jakimś cudem awansowali do LM czy LE. Ale przynajmniej wiadomo czyja by to była wina
I znowu to samo, napisałem, że drugi miesiąc a nie dwa miesiące...
Plan Nielsa by się sprawdził gdybyśmy byli jakimś Eintrachtem czy Stuttgartem bo i w sumie głosy ze środowiska porównują metodę treningową do tej prowadzonej w bundeslidze ale my jesteśmy tylko zwykłym Lechem Poznań i mamy takich piłkarzy jakich mamy, to nie jest nawet średnia półka europejska tylko zawodnicy po 300 czy 500 tysięcy euro. Drugi scenariusz to sezon poprzedni gdzie graliśmy raz na tydzień i sami piłkarze powtarzali, że są zajechani na początku sezonu ale wtedy mieli masę wolnego czasu na regenerację więc w dłuższej perspektywie dało to oczekiwany efekt, a i kontuzji nie było aż tak dużo na początku sezonu.
Wczoraj to był nasz 11 mecz co 3 dni a jest jeszcze tydzień do końca sierpnia więc w tak krótkim czasie to jest masa spotkań. Obóz przygotowawczy zaczęliśmy jako jedni z ostatnich i w bardzo krótkim czasie Niels chciał zrobić jak najwięcej przez co po prostu to wszystko zawalił i co chwilę ktoś narzeka na uraz mięśniowy.
@pacal od pazdziernika to my będziemy mieli co chwilę wolne bo co miesiąc będzie przerwa na kadrę więc 2 tygodnie wolnego, Maraton to my mamy teraz, a od pazdziernika to będzie tylko kilka spotkań i przerwa. My teraz w miesiąc zagraliśmy 6 pucharowych spotkań licząc rewanż w Belgii, a od pazdziernika my tyle meczy w Europie zagramy w 3 miesiące więc gdzie tu maraton?
Nasz Kolejorz to Nasze życie!