@icek Fundamentalnie się z Tobą nie zgadzam. Do tego, bez urazy, widzę w tym pewną dwubiegunowość - w jednym z postów piszesz o rozwoju a tutaj zadawala Cię totalny minimalizm pisząc "Nie napisałem, że nic nie zostało przegrane, tylko że nie zostało przegrane nic, czego nie powinniśmy przegrać" Serio? Gdzie tu rozwój? Mistrz Polski w LKE obok drugiej i trzeciej Drużyny, która musi wygrać trzy dwumecze a nie jeden?
Graliśmy z Genk w 2018 gdzie Genk wydawał się na topie a My słabi. Wierzyłem, myślę że podobnie jak Ty i wielu innych, że od tego czasu zrobiliśmy krok naprzód- tylko że oni zrobili ich pięć
Edit. Rozumiem wzburzenie bo też mi się wczoraj ulało ale nazywanie Piłkarzy "piłkarską kurwą" czy inne inwektywy powinny skutkować urlopem na ochłonięcie
Graliśmy z Genk w 2018 gdzie Genk wydawał się na topie a My słabi. Wierzyłem, myślę że podobnie jak Ty i wielu innych, że od tego czasu zrobiliśmy krok naprzód- tylko że oni zrobili ich pięć
Edit. Rozumiem wzburzenie bo też mi się wczoraj ulało ale nazywanie Piłkarzy "piłkarską kurwą" czy inne inwektywy powinny skutkować urlopem na ochłonięcie