Nie chodzi o kupowanie w panice, tylko u nas jest totalny brak lidera w obronie doprawiony kontuzjami. Skrzypa i Douglas to są goście do grania u boku lidera i zbierania doświadczenia, a nie liderowania, nie wspominając o babolach Skzypy. Poza tym pisałem o tym już wiele razy, że Jagiellonia nie jest i nie była znana z tego, że dobrze broniła. Wystarczy spojrzeć na ich dorobek z ostatnich trzech sezonów. Powinniśmy się skupić na znalezieniu prawdziwego lidera do obrony i wypożyczyć Mońkę, żeby grał gdzieś regularnie. Ale to raczej rady nie na teraz, tylko na co najmniej kilka tygodni wstecz.
Podobnie fatalnie podeszliśmy do tematu LO, biorąc gościa, który przez ostatnie dwa lata w ogóle nie grał, łamiąc się co chwile...
O ile nasze obiektywne problemy z przodu potrafię zrozumieć, tak obrona zostało po prostu roz.....bana. O swoich wątpliwościach w tej kwestii pisałem już w momencie kupowania Gumy i Skrzypy, jeszcze zanim zaczęto wypychać Bartka.
Podobnie fatalnie podeszliśmy do tematu LO, biorąc gościa, który przez ostatnie dwa lata w ogóle nie grał, łamiąc się co chwile...
O ile nasze obiektywne problemy z przodu potrafię zrozumieć, tak obrona zostało po prostu roz.....bana. O swoich wątpliwościach w tej kwestii pisałem już w momencie kupowania Gumy i Skrzypy, jeszcze zanim zaczęto wypychać Bartka.