26-08-2025, 16:51
Coś mi się wydaje, że z nim właśnie skończymy. Jest jedna rzecz, która mi w nim nie pasuje - to jest wzrost. Rzadko kiedy zawodnicy tak wysocy, są sprawni. Pod nasze granie nie potrzebujemy kołka. Ja Wam mówię, ten Diabate byłby kotem. Ale to trzeba było pod koniec lipca położyć te 2,5M i byłaby szansa na zamknięcie tematu, bo u tych większych może nie był jedynką i woleliby czekać na lepszego. Ale nie, oni wolą macanki i wysyłanie jakichś kuriozalnych ofert, których nikt bez noża na gardłe nie przyjmie.
Do sprawy Salamona trudno się odnieść wskazując klub jako winny. Raczej obstawiam, że i Bartek sobie ogarnął klub i mu Włochy pasują, i Niels go nie chciał. Salamon pewnie w ostatnim meczu nie wystąpił dlatego, że już było wszystko ugadane. Tajming zły się trafił niestety. A ja i tak wierzę w Mońkę. Będzie wymiatał młody niebawem.
Do sprawy Salamona trudno się odnieść wskazując klub jako winny. Raczej obstawiam, że i Bartek sobie ogarnął klub i mu Włochy pasują, i Niels go nie chciał. Salamon pewnie w ostatnim meczu nie wystąpił dlatego, że już było wszystko ugadane. Tajming zły się trafił niestety. A ja i tak wierzę w Mońkę. Będzie wymiatał młody niebawem.