(26-08-2025, 18:14)m94g napisał(a):(26-08-2025, 17:01)strzelisty jupiter napisał(a):(26-08-2025, 16:51)hif napisał(a): (...) Ja Wam mówię, ten Diabate byłby kotem. Ale to trzeba było pod koniec lipca położyć te 2,5M i byłaby szansa na zamknięcie tematu, bo u tych większych może nie był jedynką i woleliby czekać na lepszego. Ale nie, oni wolą macanki i wysyłanie jakichś kuriozalnych ofert, których nikt bez noża na gardłe nie przyjmie. (...)Czyli jednak przyznajesz, że przez cały lipiec w temacie napastnika myliłeś się prezentując buńczuczne podejście niejednokrotnie podlane kpinami z innych kibiców, którzy tylko piszą żeby się przypierdzielić do Rutkowskiego. A sam teraz go krytykujesz, niezdarne ruchy nazywając macankami.
Czyżby data 26. sierpnia, kiedy to już pali nam się dupa, skłoniła Cię do tak diametralnej zmiany frontu.
O tak jakby wrócić do tych postów z lipca to znalazło by się kilku co tak uciszali resztę, że przecież jeszcze tyle czasu, że dopiero lipiec, że dajmy im popracować, będzie jakiś kot w sierpniu na 4 rundę el. LM szykują teraz nam nie jest potrzebny.
6 dni nam zostało, żeby zarejestrować nowego napastnika do pucharów, panicznie błądzimy po omacku od zawodnika do zawodnika negocjując każde 100tys.€. obstawiam, że z tej mitycznej listy wybieramy już napastników, którzy byli na niej na miejscach 6-10, w ogóle jeśli to prawda z tym Pululu, że go chcemy to proponujemy mu ekstremalnie śmiesznie pieniądze na co oni liczą, że tu przyjdzie za tyle grać bo jest ładne miasto i większy stadion?
To, co pisałem w lipcu, miało miejsce w lipcu i do tamtego okresu się odnosiło. Zakładałem, że pod koniec sierpnia już wszyscy potrzebni zawodnicy będą w klubie. I tak jak wtedy nie trzeba było panicznie bić w dzwon, bo mieliśmy jeszcze czas, to teraz go nie mamy.
Lech z takim Masłowskim na DS i swoimi możliwościami finansowymi miałby mega-zespół. Tymczasem my na lata utknęliśmy w towarzyskim układzie właściciela z Tomkiem Rz. W głowie się to nie mieści, dlaczego Pioter nie działa w kierunku maksymalizowania szans, tylko zgadza się na miernych współpracowników od potakiwania.