01-09-2025, 19:31
(01-09-2025, 19:26)joseph napisał(a):Też jestem ciekawy skąd. Włodarczyk podawał, że chłopak był opcją podstawową i czekali, aż spadnie cena za niego. A tańszą alternatywą był właśnie Marques.(01-09-2025, 19:14)m94g napisał(a): "Alejandro Marques miał dzisiaj przejść testy medyczne w Lechu i miał przylecieć rano do Poznania, niestety bez podania konkretnych powodów zrezygnował z tych testów więc musieliśmy w ostatniej chwili przyspieszyć negocjacje z drugim z napastników z którym rozmawialiśmy w tym samym czasie". Czyli to samo co z ostatnimi skrzydłowymi którzy "na ostatniej prostej" rezygnowali z testów czyt. pojawił się w ostatniej chwili klub, który zaoferował lepszą pensje.Skąd ten cytat?
BTW: ja czytałem, ze Marques miał być opcją rezerwową na wypadek gdyby wykrzaczyły się wszystkie inne opcje.
W przypadku tego skrzydłowego z Górnika podawali, że po kontuzji Aliego on był opcją numer 3 i go zagrali jak ten 19-latek podebrało Basel, a Cypryjczycy niezgodzili się na wypożyczenie tego Louizao czy jak on tam miał.