(13-09-2025, 00:55)Mosina napisał(a):Mea culpa nie dokładnie spojrzałem na terminarz, faktycznie daty podane ogólnikowo bez konkretów.(12-09-2025, 19:31)galis napisał(a):(12-09-2025, 18:15)Bonx82 napisał(a):To kiedy gramy z tą Pogonią po przerwie reprezentacyjnej? Ja widzę dwie opcje - w piątek o 18 lub w sobotę bez podania godziny- podobnie jak pozostałe osiem pojedynków(12-09-2025, 15:09)galis napisał(a):Na stronie ekstraklasy, 90minut.pl praktycznie wszędzie w i ternecie gdzie jest temat naszej ligi(12-09-2025, 14:45)Bonx82 napisał(a): Przecież już cały terminarz jest znany
Ja widzę terminarz do przerwy reprezentacyjnej, gdzie jest ten od 12 kolejki w górę?
czy Wy nigdy nie planowaliście urlopu z wyprzedzeniem żeby nie kolidował z meczami? zawsze są wyznaczane kolejki na rundę ale tylko kilka(?) najbliższych szczegółowo z dniem i godziną. więc nie - nie wiadomo od 12 kolejki w jakim dniu i o której godzinie zagramy z Pogonią
Czy tylko ja zauważyłem, że nasza gra obronna jest bardzo zachowawcza? Brakuje agresji i doskoku do przeciwnika kiedy próbuje strzału. Zamiast tego jest jakieś bez sensu pozowanie w rozkroku próbujące... no właśnie co? Zasłonić bramkę, piłkę bramkarzowi czy spowodować rykoszet? Trochę jak pi.zdy gramy w destrukcji. Tylko jaki jest tego powód? Czy taką grę obronną przerabiają na treningach czy po prostu brak pelnego zaangażowania i determinacji? Nie da się patrzeć na tą nieporadność