16-02-2025, 19:53
(16-02-2025, 13:21)Skorpion napisał(a): Legia wygrała i już tylko 6 pkt mają do Nas (no chyba, że nas zmiotą z 4:0 w Warszawie wtedy tylko 5) coraz gorzej.
Ogólnie dla nas kolejka koszmarna. Przegrywamy z Rakowem, załatwiając sobie ujemny bilans bezpośrednich meczów z nimi i napędzając ich mentalnie. Wygrywa też Legia, Pogoń i Jagiellonia prawdopodobnie (gra w przewadze i prowadzi). I zamiast mieć sporo punktów przewagi i patrzeć na tabelę z góry, nie mamy już żadnej przewagi, a do tego gramy słabo. Brakuje mi w tej drużynie zęba, przegrywamy 0-1 u siebie szalenie ważny mecz, a ja nie widziałem tam zepchnięcia medalików do obrony Częstochowy, nie widziałem złości że nie idzie, po prostu nie widziałem jaj w tej drużynie. I teraz niech mi ktoś wytłumaczy, jest możliwe że 2 tygodnie wcześniej biegamy 127 km w bardzo dobrym tempie, wychodzimy na pozycję, zawsze jest 2-3 kolegów do podania i napędzamy akcje do przodu, a w piątek wszystko ślamazarne, podania pomiędzy stoperami i strata, dośrodkowania do jakiś żart i wszystko jest do dupy? Zmęczenie przygotowaniami wychodzą teraz i będzie lepiej, czy co tam nie gra?