Zwłaszcza że za wartość Angero i Fiabemy byłoby na Pululu i jeszcze by zostało. Dlatego ja nie rozumiem szukania dziury w całym. Ten Rodrigez to wygląda na gościa z łapanki. Tyle się mówi o wieloletnim obserwowaniu zawodnika nie tylko jako cech typowo piłkarskich ale też mentalnych. Pitu pitu - skończyły się opcje - Sousa odszedł i na gwałt było szukanie kogokolwiek. Tak wg mnie Rząsa działa od dawna. Nie kupuję mówienia że to przemyślane transfery. Widać to na przykładzie lewych obrońców czy nawet Gumnego który chyba przyszedł do nas z sentymentu.
Rząsa to amator wg mnie. Przyszli da nas zawodnicy za gruby hajs jakiego nigdy wcześniej nie było i okazuje się że my nie zrobiliśmy skoku jakościowego prawie wcale. Nie widzę w tej drużynie takiego skoku w stosunku do zawodników z poprzednich sezonów. A kasa włożona niewspółmiernie większa.
Piotrek wiecznie się nie poddający nic się nie uczy i cały czas pozwala na to co w sumie nic nie zmienia. Owszem mieliśmy pecha w losowaniu ale czy aż takiego? Ech...
Rząsa to amator wg mnie. Przyszli da nas zawodnicy za gruby hajs jakiego nigdy wcześniej nie było i okazuje się że my nie zrobiliśmy skoku jakościowego prawie wcale. Nie widzę w tej drużynie takiego skoku w stosunku do zawodników z poprzednich sezonów. A kasa włożona niewspółmiernie większa.
Piotrek wiecznie się nie poddający nic się nie uczy i cały czas pozwala na to co w sumie nic nie zmienia. Owszem mieliśmy pecha w losowaniu ale czy aż takiego? Ech...