(Wczoraj, 12:08)galis napisał(a): Tym bardziej że ten "mlody z potencjałem" jest ledwie pół roku młodszy i ma dużo gorsze liczby w gorszej lidze od tego co odpaliliśmy bo skoro nie odpalił do tego wieku to już tego nie zrobi i za grosz nie ma potencjału. Żeby nie było, nie jestem fanem Szymczaka i dobrze że odszedł ale przy Agnero to kozak (liczby w polskiej lidze czy młodzieżowych reprezentacjach) i jest ledwie pół roku starszy. Wiem, że ta dyskusja powinna mieć miejsce dopiero po sezonie ale już teraz wszystko wskazuje na to że będzie to flop dekady
A tam, z tym Agnero to bym się wstrzymał jeszcze. Oczywiście nam by się przydał i Agnero i jakiś drugi napastnik za Ishaka (bo widać że Agnero nie jest gotowy). Ale Agnero od początku kupowali potencjał i ja go ocenie go w przyszłym sezonie. Tu pytanie czy jednak nie lepiej było wziąć kogoś gotowego do gry, na co chyba wychodzi.
Na flop dekady to większe predyspozycje na Pablo, bo go brali do pierwszego składu jako zastępcę Sousy na już. Na ten moment. A on wygląda jak gorsza wersja Guala. Bo Gual irytował, machał łapami, ale jednak co jakiś czas coś strzelił. A ten tak samo irytuje, a przy tym nie daje nic drużynie.