06-11-2025, 09:06
Niech Ci będzie Panie administratorze wstrzymam się z obrażaniem go bo pewnie za chwile byś mnie zbanował (Ciekawe czy zwrócił byś uwagę osobie która obrażała kolesia który poszedł do Legii czy to dozwolone). Postaram się nie pisać żadnych inwektyw pod jego adresem.
Strzelisty kolejny który myli mnie z Gromem jakimś (nie znam typa) ale za to pamiętam takich jak Ty z mojej poprzedniej bytności na forum. Tam też dyskusja szybko schodziła na ,,ej ale ja jestem 10 lat na forum wiec zamknij się" albo ,,mam 1000 postów spierdalaj". Widzę przyzwyczajenia zostają.
Ale typ was musiał niszczyć na poprzednim forum, że macie aż taką traumę i gdzie się da tylko go szukacie. Uważajcie bo jeszcze wyskoczy wam z lodówki
Ale jeśli dzięki temu masz się czuć lepiej to sobie uważaj co tam tylko chcesz.
Strzelisty kolejny który myli mnie z Gromem jakimś (nie znam typa) ale za to pamiętam takich jak Ty z mojej poprzedniej bytności na forum. Tam też dyskusja szybko schodziła na ,,ej ale ja jestem 10 lat na forum wiec zamknij się" albo ,,mam 1000 postów spierdalaj". Widzę przyzwyczajenia zostają.
Ale typ was musiał niszczyć na poprzednim forum, że macie aż taką traumę i gdzie się da tylko go szukacie. Uważajcie bo jeszcze wyskoczy wam z lodówki
Ale jeśli dzięki temu masz się czuć lepiej to sobie uważaj co tam tylko chcesz.