07-11-2025, 15:14
(07-11-2025, 09:21)Zabal napisał(a): To jest Lech Poznań, tu nie może być spokojnie równo stabilnie ale i ze wzrostem. Tu zawsze musi być pieprzony rollercoaster. Ale najgorsze jest to że u nas nie widać zupełnie zmiany na lepsze. Ile już lat Rutki są w tym klubie? Przecież nic się nie zmienia. Piłkarzy się wymienia, trenerów się zmienia ale w tym klubie nic się nie zmienia.
Robisz szyderę na koniec sezonu to piłkarze się obrażają. Że co kurwa? Widzieliście aby coś takiego na Legii było?
Angero dno, coś próbowałem w nim widzieć ale kurwa nie da się. Bartek Ślusarski czy Grzegorz Rasiak daliby wczoraj więcej niż ta czarna w chuj pantera o wyrazie twarzy jakby ktoś go dopiero obudził.
Jedynie w czym Rutkowscy są konsekwentni to dawanie nam regularnie szmatą po tyju. A jak się może powtórzę ale kibicowsko zachowujemy się jak bite żony. "On nie jest taki zły, wczoraj mnie nie uderzył"... odruch wymiotny mam jak patrzę na te aroganckie świnie u steru naszego ukochanego klubu.
No wczoraj przegięli. U mnie nie ma już litości.
w pełni się zgadzam albo jeszcze bardziej
do tego zajmujemy się co 1,25 roku tematem nr 1 czyli zmianą trenera, potem jego wchodzeniem w sezon, a potem uda się albo się nie uda.
dlatego może tak bronie Nielsa bo tak, pewnie popełnia błędy ale wkurwia mnie robienie z tej posady kozłów ofiernych przez te ofermy manadżerskie na górze. już pomijam że to są ICH wybory
no i temat kibicowski - to jest jakiś układ czy co?