Liczba postów: 1,148
Liczba wątków: 3
Reputacja:
4
Ten nasz nowy cudowny napastnik to raz był przy piłce dostał podanie na głowę i uderzył 50 metrów od bramki. Nie pokazał tego wow. Szkoda
Liczba postów: 269
Liczba wątków: 5
Reputacja:
10
Mistrzowski sezon, u siebie straciliśmy 6 punktów.
Mamy wrzesień, w domu już -8. Nie ma co jeszcze panikować, ale... Jakbyśmy nie skończyli na miejscach pucharowych, do tego żaden nasz grajek aktualnie nie jest wart sensownych pieniędzy... Mamy na ławce pełno naszej młodzieży, tylko niektórzy z nich powinni biegać gdzieś po 1 ligach.
Liczba postów: 1,148
Liczba wątków: 3
Reputacja:
4
Jedyny sensowny to Palma ale sto procent, że jak nie będzie pucharów to go nikt nie kupi.
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
W obronie na stojąco to można sobie pykać po 40tce w pełnym słońcu, szykując się na wspólne piwko po "meczu", Ja nie akceptuje takiej obrony, jak się doskakuje i broni pokazało Zagłębie. A jeszcze zauważyliście przy rożnych kto Rochę "pilnował"? Jakieś pół metra niższy, że miedziowi tego nie wykorzystali to jak nie wiem.
Stałe fragmenty mamy wspaniałe, gdzieś tam stoją, wbiegają niby jakaś pseudoszarańcza, i możemy sobie teraz wybrać - spalony, czy faul w ofensywie. Zagrożenie i emocje jak na grzybach.
Inna sprawa że przy odrobinie szczęścia i tak byśmy to wygrali, te strzały minimalnie obok słupków, gdzie Chładun tylko stał i się modlił, żeby nie weszło. Na razie nie jest to drużyna, która rokuje emocje w maju, zobaczymy w którą stronę to pójdzie.
@skorpion, daj chłopu czasu trochę, już kurwa oceniasz napastnika po ćwierci meczu, weź stoperan może...
Liczba postów: 40
Reputacja:
2
Podobnie jak kolega wyżej, też się zagotowałem jak Moutinho przysymulowal.
Naszym zadaniem było wyjść za murawę i wygrać a nie zniżać się piłkarsko do poziomu drużyn Ojrzyńskiego.
Joel też chyba ze 3 razy leżał. Strasznie szarpany był ten mecz i mało atrakcyjny.
Liczba postów: 357
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
Zauważyliście, że jedyna bramka wpadła bo szybkiej akcji przed polem karnym Zagłębia? To wtedy były podania z pierwszej piłki. A my na siłę próbujemy wrzutkami. Mamy potencjał by grać szybciej, kombinacyjnie a my w żółwim tempie rozgrywamy piłkę.
Liczba postów: 400
Reputacja:
14
Mam wrażenie, że Niels popełnił największy błąd desygnując do gry w wyjściowym Milicia i Ishaka. Trzeba było postawić na Mońkę i Fiabemę (który był bliski wyrównania) a tę dwójkę wpuścić po przerwie. Po meczu z żydzewem mówił, że możemy wygrywać bez nich, więc ta decyzja dla mnie była mało zrozumiała.
Liczba postów: 357
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
Tu się zgodzę w 100% z Mońką, byłby zapewne bardziej agresywny niż Milic. Z Fiabemą to mam mieszane uczucia, być może powinien postawić tak jak piszesz ale dlatego, żeby zostawić sobie furtkę w momencie przegrywania by wpuścić Ishaka i Agnero i zagrać na dwóch napastników.
Czy mi się wydaje czy Ismaheel to zawodnik, który jako pierwszy od początku sezonu sfaulował taktycznie? Z tego co kojarzę to zawsze biegli obok i bali się odebrać/przerwać w ten sposób piłki/akcji albo...mają zakaz