Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Wczorajszy mecz utwierdził mnie w przekonaniu, że zaczęło się ciągnięcie za uszy, cal szczęście została tylko jedna kolejka.

Mam nadzieję, że nasi zgłoszą się po anulowanie kartki dla Jagiełly.

Odpowiedz
Po czym wnioskujesz? Lasyk stał w fatalnym miejscu, był zasłonięty przez 4 graczy. Oczywiście to jego błąd, że źle stał, ale insynuowanie, że chciał Legię wyciągnąć za uszy w tej sytuacji jest kuriozalne. Zwłaszcza przez sędziego, który  "jest nam miły", że tak to ujmę...

Odpowiedz
Nie no,. zarzucanie Lasykowi czegoś tam w dobie VAR, szczególnie w polu karnym, to ciężko nawet skomentować.

A propos akcji Wisły. Nie wiem, jakie było podłoże, ale w Seria A piłkarze grali ostatnio w koszulkach, na których zamiast ich nazwisk, były imiona czy tam pseudonimy....ich partnerek życiowych.

Odpowiedz
Wracając jeszcze do Petrochemii to odwalili jeszcze jeden numer. Mianowicie jak była minuta ciszy to na telebimie pojawiły się dane innej osoby, która jeszcze żyje;D

Odpowiedz
Slyszalem o tym. Tak ja mówię - walkower! Wink

Odpowiedz
(02-12-2025, 11:16)Pucenty napisał(a): Po czym wnioskujesz? Lasyk stał w fatalnym miejscu, był zasłonięty przez 4 graczy. Oczywiście to jego błąd, że źle stał, ale insynuowanie, że chciał Legię wyciągnąć za uszy w tej sytuacji jest kuriozalne. Zwłaszcza przez sędziego, który  "jest nam miły", że tak to ujmę...

A sytuacja w drugiej połowie, gdzie był ewidentny faul na zółtą, którego również nie zauważył?

Icek, var varem, w sytuacjach stykowych, w braku gwizdnięcia faulu gdzie var nie może interweniować to sędzia główny może robić wszystko.

Odpowiedz
Grała też Ekstraklasa, Cracovia remisuje 0:0 w Płocku. Wisła 4 remis z rzędu, Cracovia 2 mecz bez porażki.

Odpowiedz
Spłaszczanie tabeli w Gdańsku c.d.

5 celnych strzałów. 5 goli Wink

Odpowiedz
Ależ zabawa w Gdańsku, ulala.

Warszawka co raz bliżej strefy spadkowej....

Odpowiedz
A czeka ich teraz gliwickie klepisko. Strefa spadkowa może być już dzisiaj o 14:00, jak Arka poradzi sobie z Motorem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 7 gości