Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
W imieniu wszystkich czytających na telefonach, mam serdeczną prośbę do wszystkich użytkowników używających cytowania o trochę samokontroli.

Czy moglibyście ograniczyć cytowania tylko do fragmentu(ów) na który(e) odpowiadacie.
A jeśli to dla Was za dużo roboty, to przynajmniej nie robić piętrowych cytowań, tylko odpowiadać na ostatni post w wątku? Bo tego się nie da czytać jak 4 kolejne posty składają się z narastającej ilości 80-90% powtórzonego wielokrotnie tekstu.

Odpowiedz
W imieniu piszących na telefonie "przepraszam" ale trudno jest wykasować cześć tekstu. Ale rozumiem Wink

Odpowiedz
To prawda - forum nie rozpieszcza jeśli chodzi o łatwość użytkowania, szczególnie ma mobilkach (błagam, ta wielkość liter przy przechodzeniu pomiędzy tematami! muszę zoomować żeby przeczytać i w ogóle móc trafić w linka wielkości 2mm). Ale da się wywalić, bo sam to robię Smile

Odpowiedz
I co nadal uważacie, że mamy jeszcze dużo czasu na transfery? Czekam na obrońców tej tezy. Szkoda tylko, że dzisiaj jeszcze Elias nie zagrał od początku to by już w ogóle świetnie podsumowało naszą ofensywę transferową. Walka o LM już za tydzień przypominam i na ten moment to Albańce są faworytem.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Liczę że tym meczem otworzyliśmy oczy Rutkowi i transfery to kwestia kilku najbliższych dni

Odpowiedz
(13-07-2025, 20:11)Bonx82 napisał(a): Liczę że tym meczem otworzyliśmy oczy Rutkowi i transfery to kwestia kilku najbliższych dni

Poważnie? Dobry żart. Ja już dawno przestałem wierzyć w ten zarząd i to że kiedykolwiek cokolwiek zrozumieją. 
Ba nawet nie myślę o tym by mogli wyciągnąć wnioski

Odpowiedz
Dzień dobry koledzy. Do wyjebania w trybie natychmiastowym. Gumny takie frajera w grze obronnej dawno tu nie było, seria A mu proponowała kontrakt szkoda że kłamał z literami bo to była seria ale Z. Piłkarz parodia won z Lecha. Gurgul to ma być nasza jedynka w obronie na lewej? Boże uchowaj totalne dno. Alex na środku... To i tak nic kozubal albo wypożyczenie albo przypomnienie że gra w Lechu nie istniał a Filipie nie będę się wypowiadał bo to jest dopiero patologia. Falbana on sobie zrobi krzywdę na boisku co to za chuja walec no i wisienką na torcie a w zasadzie dwie ishak który jest już po drugiej stronie oficjalnie i sousa który już liczy bejmy w Portugalii. My przejebiemy z alabancami z takims czymś. Patologia

Odpowiedz
Skorpion nie za duzo alko?

Odpowiedz
Trochę wypity jestem fakt. Ale wnioski nie trafne?

Odpowiedz
Za dużo...

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Lucyferek, maks, Mosina, Samurai, TataIgora, Zabal, 26 gości