Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Jest i on pierwszy z tych co pisali o tym że ,,ej ale z Cracovia to wygramy takim składem " czy masz choć tyle odwagi aby dziś napisał że się mylileś?

Odpowiedz
Nie, no stary nie przesadzaj. To dopiero pierwsze spotkanie, znaczące bądź nie jednak wynik idzie w świat oraz pokazuje jak obecnie wygląda forma i skład.
Gumny, zawalił bramkę, za miękko w tej sytuacji ale będziemy mieli z niego pożytek.
Gurgul hmmm to nie powinien być nasz pierwszy wybór, niestety.
Alex dobre spotkanie, było widać, że irytuje do cała sytuacją i próbował wziąć rozgrywanie na siebie.
Kozubal rozegra się, widać, że potrzebuje nie wsparcia a otwartej i kreatywnej gry z przodu.
Szymczak poza bramką nic, ba nawet potykał się o swoje nogi
Ishak, zostaw go w spokoju. Swoje dla klubu zrobił i zrobi. To nie jego wina, że nie ma zmiennika
Sousa rozegra się, w drugiej połowie było widać, że luźniej już grał.

Tak jak mówiłem, na gwałt LO, LS, kreatywny do środka i NAPASTNIK

Ps. Pisz proszę nazwiska zawodników Lecha Poznań z dużej litery! I proszę ogarnij trochę wypowiedź i język.

To, że przegrali w pierwszym meczu nie znaczy, że trzeba ich żegnać czy zamykać budę i zgasić światło. Trochę chłodnej wody

Odpowiedz
Jeśli pisałeś tego posta na złość mi no to spoko jeśli uważasz tak na serio to współczuję. Faktycznie Ishak dał nam dzisiaj wiele. Sousa tak samo... Reszty wypocin nie skomentuje miłego wieczoru. Legia ma kolejne trofeum my gówno. I tylko trenera żal

Odpowiedz
Nie pisałem niczego na złość. Zwróciłem Tobie grzecznie uwagę. I jak widzisz różnicę ja nie nazywam Twoich postów "wypocinami".
Ja Tobie współczułem jak chciałeś w zeszłym sezonie Magika wyrzucić ale jednak starałem się Tobie wytłumaczyć, że to nie jego wina oraz to, że nic ten ruch by nie zmienił.

Aaaaa! Jak wyrzucić Kozubala, Szymczaka, Fiabeme, Gumnego, Gurgula, Ishaka i Souse to czekaj...oddajemy walkowery?

Odpowiedz
Ok merytoryczne podaj choć jedną akcję za którą można pochwalić Gumnego? Co oprócz jednego strzału zrobił Ishak? Gdzie był lewy obrońca w tym meczu?

Odpowiedz
Furiat jesteś. Po każdym słabym występie wywalać piłkarza z pierwszego zespołu to ilu musiało by być w kadrze?
Piłeś? Nie pisz! taka rada od starszego kolegi

Odpowiedz
Chociażby klepka po lewej stronie przy wysokim pressingu przeciwnika, wyjście i kontra, którą zepsuł Fiabema.

Gumny jest 3 tydzień z zespołem i już było widać wymienność z Joelem. Zawalił bramkę (napisałem to wyżej) aczkolwiek też potrafił rozegrać przy pressingu.
Ishak to ktoś więcej niż napastnik, nie raz, nie dwa wraca by walczyć z tyłu.

Wiesz i zdajesz sobie sprawę, że jest to pierwszy oficjalny mecz dla nas? Zdajesz sobie sprawę, że nie ma i długo nie będzie osób odpowiedzialnych za kreatywność z przodu?
Bierzesz pod uwagę to, że są po obozie przygotowawczym i mogą mieć ciężkie nogi?

Jak czytasz moje posty to zauważyłeś, że już wielokrotnie pisałem, że transfery powinny już być zrobione.
Ja nie przyjmuje tłumaczeń, że czekamy na magiczne jedynki, bo po co nam one skoro możemy w tym czasie odpaść z każdego pucharu a jedynie ratować nimi ligę.

Odpowiedz
(13-07-2025, 21:00)Skorpion napisał(a): Ok merytoryczne podaj choć jedną akcję za którą można pochwalić Gumnego? Co oprócz jednego strzału zrobił Ishak? Gdzie był lewy obrońca w tym meczu?

Ja myślę, ze trzeba też wyjebać z miejsca takie parodie piłkarzy , jak człapak Vitinha, drewniak Dembele i ten patyrol Kvaratskhelia, przecież oni dziś jednej dobrej akcji nie zrobili w meczu z Chelsea..

Odpowiedz
Możemy i tak. Generalnie dzisiaj grali dały dupy a Gumny to już po całości. Szkoda trenera bo widać że by chciał a nie ma kim.
Tradycyjnie nie ma jak odpowiedzieć na pytanie to śmieszki się załączył. Tak trzymać!

Odpowiedz
Na Twitterze piszą, że Damian Szymański z AEK Ateny na wylocie. Co sądzicie o nim w Lechu jako alternatywa dla Murawskiego? Niby 30 lat, ale dobre warunki fizyczne i solidne lata w Grecji za nim.

A wgl w Kanale Sportowym właściciel Widzewa wskazywał, że grają temat Kownackiego i że mają na niego środki i że temat jest aktualny i realny. :/

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Eridor, Icek, magerac, maks, Severance, Zabal, 29 gości