Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Krakanie to z krukiem, nawet taki horror był Wink ale też wrony...Amica?

Tak i chyba w okolicach 2010 zmieniła się w spółkę z bruk-betem stąd słoń. Co nie ma nic wspólnego z historią tego klubu a tylko jak wspomniałeś wymysłem właściciela.

Szkoda, może ten remis się utrzyma

P.s. właśnie mi się przypomniał typek z warszawki, że nie będzie ścinał włosów dopóki nie wygrają ileś tam meczów podrząd
Ciekawe czy nadal się tego trzyma xd

No to żeby nie było śmieszków, dzisiaj tylko zwycięstwo!
Górnik, Jaga w plecy

Odpowiedz
Jeszcze lepiej. 2:1 Wink Zapolnik!
Tak. Amica Wink
Taki typek jest też z Poznania ale on chyba nie będzie pił dopóki 5 razy nie wygramy. To akurat mu wyjdzie na zdrowie

Odpowiedz
Typ, typek...Mosina, nie idźmy w tą stronę Big Grin

Odpowiedz
Bruk Bet nie grając nic wygrał mecz Smile my pewnie jakiś remis z 3 : 3

Odpowiedz
Do kompletu : hejnał z wieży mariackiej Wink

Odpowiedz
Arka też ma syrenę.
A to spoko jak są foki to luzik. To pytań nie mam.

Brukbet to prywatna inicjatywa bez kibiców dlatego mogą sobie takie jaja robić. W normalnym klubie nikt by się nie zgodził na jakieś dodawanie sponsora do nazwy.

Odpowiedz
Po tej rundzie jesiennej i jednej kolejce z wiosny widać, że mistrz będzie raczej słaby.
Słaby w znaczeniu, że zdobędzie bardzo mało punktów. Kiedyś, na starym jeszcze forum, po zdobyciu tytułu przez Jagiellonie (61 pkt), rozgorzała dyskusja czy to mistrz słaby czy liga wyrównana.
Tak czy siak fajnie jakbyś to byli my.

Odpowiedz
W Lechu kończą się kontrakty Milicowi, Murawskiemu i Gholizadehowi. Pewnie tylko ostatniego nie da się zatrzymać.
Ale jak tak patrzę na składy "potentatów" Ekstraklasy to kontrakty kończą się wielu z wyjściowych składów:
2 - Jagiellonia: Listkowski, Pululu
8 - Legia: Tobiasz, Pankov, Jędrzejczyk, Kun, Augustyniak, Elitim, Kapustka, Nsame
4 - Pogoń: Mendy, Koutris, Ulvestad, Grosicki
6 - Raków: Trelowski, Racovitan, Arsenić, Koczerhin, Carlos Silva, Ivi Lopez

Odpowiedz
Lider na 54 mozliwe punkty ma 30 a przedostatnia druzyna do lidera traci 11 pkt. Polska liga jest niepodrabialna. Raków ma 3 porażki więcej od nas a mimo to jest plus 3 pkt. nad nami Wink lepiej 2 mecze wygrać i 2 przegrać niż 4 zremisować.

Odpowiedz
Saga trwa w najlepsze:

? ?? Marek Papszun poinformował, że JUTRO WYDA KOMUNIKAT w swojej sprawie, a w dodatkowo znowu ODPALIŁ w stronę Rakowa:

? "Jestem dumny z naszej drużyny i z tego jak funkcjonowała wtedy gdy mieliśmy słabszy moment i chcieli mnie w klubie zwolnić i z tego jak funkcjonuje dziś, gdy nie chcą mnie z tego klubu puścić..."

???

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: galis, Gruszowy, seboli, 7 gości