Liczba postów: 558
Liczba wątków: 1
Reputacja:
10
Niels zapytany na konferencji dlaczego wciąż ustawia Pablo na "10", skoro poprzedni sezon pokazał, że dużo lepiej sprawdza się na "8" odpowiedział, że "Pablo zagrał dobry mecz".
Mam nadzieję, że to kurtuazja, że chroni zawodnika.
NIGDY WIĘCEJ RODRIGUEZA NA "10".
Ustawiać tam Palmę, Sayyadmanesha, Ishaka, Jagiełłę - aż do ściągnięcia klasowej "10". W tym okienku.
Liczba postów: 1,805
Liczba wątków: 15
Reputacja:
70
Bramkarz Klaksvik w sytuacji bramkowej jak by się Fifa zacięła, jak jakiś błąd gry.
Liczba postów: 172
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
11 minut(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 8 minut(y) temu przez SpokoLoko.)
Setki były, nie było skutecznej finalizacji. Albo brakowało koncentracji, albo piłkarze są jakoś przemotywowani i za bardzo chcą. My musimy kończyć golami takie akcje jak:
- w pierwszej połowie Sayyadmanesh z 5 metrów trafia w bramkarza
- w drugiej połowie Pablo pod zagraniu piętką Patricka z 5 metrów nieatakowany śle piłkę obok bramki
- Ishak w drugiej połowie po dośrodkowaniu-rykoszecie głową nieatakowany chce zmieścić piłkę stojąc przy krótkim słupku trafia w boczną siatkę
Te 3 powyższe to są klarowne setki. W.zeszłym sezonie kończyłyby się golami. Byłoby 4:0.
Czy to nie braki koncentracji? Wiem, że może nieadekwatnie bo ja grałem tylko na szkolnym boju, ale zdarzało, się mając setkę, tuż przed dotarciem do mnie piłki już w myślach cieszyłem sie z kasty, a tu klops i easy uderzenie szło obok.
Mnie mocno martwi dyspozycja Antka, zatracił swoją mobilność i zadziorność. Mniej się pokazuje do gry, wycofując piłkę nieatakowany potrafi podać za plecy obrońców. Nie wiem, czy to do tej pory w układance NF właśnie Antek zawsze był tym "pierwszym trybikiem" napędzajacym nasze akcje.