Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Tylko jak kupisz zawodników już teraz za 20 mln a jeszcze będą płacili przecież i pewnie finalnie będzie z 40 to masz większe szansę na sukces niż biorąc odpady typu Fiabema, Hoffman czy inne takie wynalazki za pół darmo.
Myślenie o tym, że to jebnie jest myśleniem życzeniowym, ja się obawiam tego, że Widzew za chwilę może być jak takie PSG i będzie bardzo ciężko.
Liczba postów: 494
Liczba wątków: 1
Reputacja:
19
Jak Widzew będzie wydawał duże pieniądze na graczy którzy nie będą wnosili za wiele jakości to to wszystko jebnie bardzo szybko bo rozsadzą ten projekt zawodnicy.
Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
26-01-2026, 11:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2026, 12:38 przez strzelisty jupiter.)
Obstawiam że tak właśnie będzie. Tam nie ma ładu i składu. Ilu oni już mieli bramkarzy w ostatnim czasie, ilu trenerów. Ktoś zapomniał wyłączyć Football Managera i pykają se w tą grę na żywym organizmie. Prędzej czy później co ambitniejsi piłkarze przejrzą, że jest to maszynka do mielenia mięsa i nikt normalny nie będzie chciał tam grać.
No i trener. Jak mają szekle, na początek powinni zainwestować w sztab szkoleniowy z prawdziwego zdarzenia. Ich obecny trener nie dojechał nigdy do 47. spotkania z daną drużyną. Zgierz prowadził na razie w dziewięciu. Jeśli tendencja się utrzyma, biorąc pod uwagę, że czekają ich jeszcze mecze w Pucharze Polski także w tej edycji oraz oczywiście w kolejnym sezonie, kolejnej zimy będą zmieniać trenera. Najpóźniej.
Liczba postów: 1,519
Reputacja:
57
Za 4 dni startuje liga. Za oknem chwilowa odwilż która ma się w środku tygodnia zamienić w mrozy. W naszym dniu meczowym -6 / -11. Jestem ciekawy co to znaczy dla stanu płyt na poszczególnych stadionach. Jak tam nasza nowa murawa przetrwała no i jak to wygląda w Gliwicach (wtorek !)
Liczba postów: 204
Liczba wątków: 2
Reputacja:
17
Gdzieś mi świta, że czytałem, że Gliwice wymieniały murawę po rundzie. Byłoby fajnie, ale dobrze, żeby ktoś potwierdził...
Liczba postów: 83
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Wierząc artykułom i zdjęciom z 19 grudnia, faktycznie wymieniali
Reputacja:
57
już ta nasza wymiana przed meczem z Radomiakiem wydawało mi się dość późno. Kompletnie się nie znam ale nie wiem czy to najlpeszy czas. Że o grudniu nie wspomnę. Wiem że to gotowiec (hybryda!) z rolki ale jakiś tam aspekt "ukorzeniania" się wchodzi w grę. chyba że cały czas było włączone grzanie że o jakiś lampach nie wspominam nawet
Reputacja:
57
No to Cracovia się osłabia. Pisa finalizuje transfer Stojilkovicia. Ponoć
Jeszcze wracając do Widzewa, życzę im żeby się zesrali. Pewnie z czasem to się przekuje na sukces ale mam nadzieję że budowania nie można kupić ani skrócić. I to nie za zarobione pieniądze tylko wsadzone przez inwestora. Ale to na teraz.
Docelowo żeby z nimi konkurować będzie potrzebny kapitał. Być może obcy.
No i też ciekawe ile tak naprawdę warty jest zawodnik za umowne kilka mln. O ile, i czy w ogóle jest lepszy od takich „wdrożonych” pod naszą ligę. Czy z transferu czy z akademii.
Czekają nas ciekawe czasy. No i na jakiś czas przesraka będzie przekierowana z Legii na nich. Ahh jakbym chciał im wszystkim utrzeć nosa obroną MP. Po cichu i bez tej stolicznej gwary