Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Mam zupełnie inne spostrzeżenie na ten mecz. Lechia dzisiaj to nie ta sama co z nami. Bobcek? Dziś nic jemu nie wychodziło. Zresztą jak całej Lechii. Grając w przewadze nic dziwnego, że widać było przewagę aczkolwiek nic z niej nie wyszło.

Według Twojego opisu, Lechia cisnęła, Cracovia miała swoje okazje. Podobnie było we wtorek Lech cisnął - nic nie chciało wpaść Piast stworzył okazję i strzelił. Taki futbol

Odpowiedz
tylko dodam że Korona już miała prawie iść na mistrza, po wygranej przy ł3 i dobrej grze, dziś z Zagłębiem wszystkie 3 bramki to festiwal błędów (Buric, potem pingpong wybić i na koniec samobój), to nasi obrońcy mistrzowie w porównaniu z tym co się tam działo. Taki football Smile

Odpowiedz
To chyba oglądaliśmy inne mecze. Już samo to ile strzałów oddała Lechia i jak się musiał Madejski napracować o czymś świadczy. A że w przewadze w pierwszej połowie też to dla Cracovii nie wyglądało różowo. Fakt faktem Bobcka nie powinno być na boisku bo czerwona się należała jak mało komu.

Odpowiedz
ja tam nie wiem jak oglądasz te mecze, poniżej statystki Lechii i nasze, mam wrażenie że patrzysz sercem na te mecze, wszystko co nasze jest do dupy a ichniejsze cudowne i lepsze od naszego:

Lechia - Cracovia
xG 0,97
strzały 19
strzały celne 7
wielkie szanse 1

Piast - Lech
xG 2,79
strzały 23
strzały celne 6
wielkie szanse 3

Odpowiedz
Areczka dziś zrównuje się punktami z szajsem.

Odpowiedz
Jeszcze wracając do meczu w Gdańsku, za rzucanie szklanymi butelkami powinno się zamykać sektory. Skrajny debilizm. Aż jestem ciekawy czy i jakie są za to konsekwencje

Odpowiedz
Ma-rek klask klask
Pa-pszun klask klask

Odpowiedz
No i po papszunsku niestety.

Odpowiedz
Jednak remis. Nie należy wychodzić z transmisji przed końcem

Frajerstwo wielkie a zespoly Papszuna grają do końca. Taka można budować story

Odpowiedz
Remis Arka totalne frajerstwo.. jak można tak bronić. Z drugiej strony to popchnięcie Goynego to jednak według mnie faul był.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 10 gości