Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Słowo-klucz - "kojarzy się". Dagerstal wygląda na przypadek onstrualnego pecha, a o Rogne od poczatku było wiadomo, że szklanka. Nasz mózgi widzą pustą część szklanki - a kto odnotował, że np. Thordarsson, którego powrót pierwotnie awizoawano gdzieś nawet na wrzesień - wrócił już na sezon przygotowawczy i jest w składzie?

Odpowiedz
Z tego co pamiętam, po wstępnych diagnozach podawano, że nie zagra już do końca sezonu (ubiegłego). Nie kojarzę by mówiło się o wrześniu.

Odpowiedz
(08-07-2025, 21:09)strzelisty jupiter napisał(a): Czyli Raków - nie mistrz Polski, kurnik zamiast stadionu, nie walczą o Ligę Mistrzów, baza kibiców i marketingowo leżą w porównaniu do nas - potrafi przekonać piłkarza pieniędzmi, a my musimy czekać na koniec sierpnia.

Nie, żebym się przypierdalał ale chcę tylko pokazać, że nie ma często sensu pisać takich bęczących postów. 
Raków do przekonania przećietnego Pieńki potrzebował pieniędzy i 17 dni. 
Lech który czeka na koniec sierpnia w tym czasie sprowadził Bengrssona który zagrał już 3 mecze i zdążył nawet strzelił bramkę w meczu pucharowym. Do tego Palmę, Rodrigueza, Oumę i Moutinho.

Odpowiedz
(26-07-2025, 15:27)Antonio napisał(a):
(08-07-2025, 21:09)strzelisty jupiter napisał(a): Czyli Raków - nie mistrz Polski, kurnik zamiast stadionu, nie walczą o Ligę Mistrzów, baza kibiców i marketingowo leżą w porównaniu do nas - potrafi przekonać piłkarza pieniędzmi, a my musimy czekać na koniec sierpnia.

Nie, żebym się przypierdalał ale chcę tylko pokazać, że nie ma często sensu pisać takich bęczących postów. 
Raków do przekonania przećietnego Pieńki potrzebował pieniędzy i 17 dni. 
Lech który czeka na koniec sierpnia w tym czasie sprowadził Bengrssona który zagrał już 3 mecze i zdążył nawet strzelił bramkę w meczu pucharowym. Do tego Palmę, Rodrigueza, Oumę i Moutinho.
W punkt, ale nie niektórych nawet fakty nie przekonają. xd

Odpowiedz
Ja nie byłem nigdy zwolennikiem Pieńki w Lechu, o czym już zdaje się pisałem. Od tamtego posta my wzięliśmy kilku zawodników - i dobrze - ale oni też mają już paru nowych w tym oknie.
Napastnika - najważniejszego transferu od dawna, jak nie było, tak nie ma. Ja uważam, że to skrajnie nieodpowiedzialne. Ty możesz twierdzić przecież inaczej.

Odpowiedz
Ale zasugerowałeś, że my nie umiemy przekonać piłkarza pieniędzmi, w przeciwieństwie do Rakowa. Wiec to chyba lepiej, że nie wykładając kasy,, mamy tyłu nowych piłkarzy, w przeciwieństwie do Rakowa, który problemy zdrowotne ma porównywalne do naszych. Fajny ten Rząsa, skoro takiego Palmę przekonał ładnym uśmiechem.

Odpowiedz
To gdzie jest napastnik? Jak dla mnie po prostu Rutkowski nie chce zapłacić.
My nie zdobywamy mistrza co sezon. A zatem o Ligę Mistrzów też nie walczymy co sezon. Tu już powinna być dziewiątka najpóźniej do połowy lipca i zgrywać się z resztą ofensywy. Uważam, że jest już za późno i Ligę Mistrzów znowu zobaczymy tylko na ekranie, a nie przy Bułgarskiej.
Pod kątem najważniejszego transferu od kilku sezonów okno znowu przespane.

Odpowiedz
To nam teraz brakuje napastnika, żeby przejść Crvenę? :-) A ja myślałem, że formy drużyny i jak najszybszego dojścia do formy naszych ofensywnych nabytków przy obecnym pomorze. Oczywiście możesz uważać inaczej..

Odpowiedz
Wuchta meczy za Broma i w ostatnim sezonie mistrzowskim kiedy nie szło i nie miał kto odciążyć naszego jedynego napastnika.
Ishak ostatnio strzelił z akcji 3. maja, kiedy gromiliśmy Puszczę. SIEDEM meczy o stawkę temu. Dużo, mało? Dawno, niedawno wg Icka?
Uważam, że sensowny ogarnięty napastnik i Ishak ma w obecnej formie ławę.

Odpowiedz
Przecież wystarczy jedna kontuzja albo kleszcz, żeby z przodu był dramat.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 38 gości