Liczba postów: 282
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
To była kontuzja na 3 mecze bo się runda kończyła. I akurat o niej napisałem bo jak na wiosnę wrócił to już grał coraz większy piach. Także Ty piszesz o jednej kontuzji i tego nie neguje a ja piszę o innej. I oczywiście jak pisze o czymś innym co miało miejsce a nie jest to zgodne z tym co Ty myślisz to już atakujesz. A napisałem o tym artykule bo akurat mi się wyświetlił jako jeden z pierwszych. Nie miałem czasu w tym momencie na większe szperanie tym bardziej, że od początku miałem w głowie tą kontke na koniec rundy.
Liczba postów: 88
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Co do meritum - tak, miewał przebłyski w tym okresie - pamiętam jego bramkę z Radomiakiem, pomyślałem wtedy "no wreszcie, rozkręca się". Nawet w tym sezonie dał nam 3 punkty ze Śląskiem. Ale to jest typ/poziom Ubiparipa, nawet nie Marchwińskiego, który po podobnej liczbie "dawania kolejnych szans" w końcu - przynajmniej przez rundę - stał się zawodnikiem, od którego zaczynano układanie składu. Niestety - do widzenia.
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Z tym to zgadzamy się chyba wszyscy.
Z pozytywniejszych informacji do stopa Milica cała, w przyszłym tygodniu ma wrócić do treningów. Zawroty głowy Sousy ustąpiły i też wraca do treningów. Tak samo Gonzales, zaczyna treningi po kontuzji.