Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Obstawiam, że w zależności od dwumeczu z Crvena przyjdzie w ciągu 2 tygodni w miarę kozak (np. Gudjonsen) albo na koniec sierpnia ktoś naprawdę mocny za rekord ekstraklasy (w tym też wypożyczenie + wykupić za 4-5 mln €)

Odpowiedz
To ile obstawiasz?

Odpowiedz
Ja to jestem w szoku, że wiara tyle razy w tych wszystkich latach cyganiona przez Rutkowskiego, ciągle wierzy, że tym razem na pewno mówi prawdę.
Fajnie, każdy ma prawo wierzyć jego słowom, tylko biorąc pod uwagę jak często robił z gęby cholewę, to już chyba podpada pod jakiś syndrom.

Odpowiedz
(06-08-2025, 10:44)Zabal napisał(a): To ile obstawiasz?

Rozumiem, że jakiś zakładzik chodzi Tobie po głowie?

Odpowiedz
(06-08-2025, 10:56)strzelisty jupiter napisał(a): Ja to jestem w szoku, że wiara tyle razy w tych wszystkich latach cyganiona przez Rutkowskiego, ciągle wierzy, że tym razem na pewno mówi prawdę.
Fajnie, każdy ma prawo wierzyć jego słowom, tylko biorąc pod uwagę jak często robił z gęby cholewę, to już chyba podpada pod jakiś syndrom.

Ja jestem w szoku, że pomimo takiego okienka jak obecnie wielu ciągle się samobiczuje i tworzy historie w które wierzy.

Odpowiedz
(06-08-2025, 11:08)Antonio napisał(a):
(06-08-2025, 10:56)strzelisty jupiter napisał(a): Ja to jestem w szoku, że wiara tyle razy w tych wszystkich latach cyganiona przez Rutkowskiego, ciągle wierzy, że tym razem na pewno mówi prawdę.

Ja jestem w szoku, że pomimo takiego okienka jak obecnie wielu ciągle się samobiczuje i tworzy historie w które wierzy.
Ale że jakiego? Ba Loua też miał super wejście. Kocur, pamiętasz? 

Ouma też kot? Narazie to tykającą bomba 

Czy Palma, Bengtsson przyszli by gdyby nie kontuzje?

Teraz patrz, mamy najważniejszy mecz przed sobą. Sytuacja jest na ostrzu noża, a my wpuszczamy Fiabemę za Ishaka, no faktycznie okienko marzeń

Odpowiedz
Przyszli:
Skrzypczak
Moutinho
Bengtsson
Palma
Rodriguez
Ouma

Jeśli to nie są dobre transfery to ngdy w Lechu nie ujrzysz takowych.

Odpowiedz
(06-08-2025, 11:31)MichalM napisał(a):
(06-08-2025, 11:08)Antonio napisał(a):

Czy Palma, Bengtsson przyszli by gdyby nie kontuzje?

Widzę, że maż już gotową tezę i dobierasz sobie do niej fakty. Nie jest to oczywiście zabronione. Ale popracuj nad weryfikację tych faktów. O skrzydłowych było mówione już przed informacją o zabiegach Walemarka i Hakansa. To Ci mogło umknąć, najlepszym się zdarza, zwłaszcza, gdy wydaje im się, że działają w szczytnym celu. Ale Bengston był już u nas fizycznie przed informacją o koniecznych zabiegach Walemarka i Hakansa. Te informacje są na stronie oficjalnej. TM też jest tutaj pomocny.

No i pomijając moje powyższe uwagi. Idąc Twoim tokiem myślenia, przy założeniu, że faktycznie Ci skrzydłowi przyszli w reakcji na kontuzje wspomnianej dwójki, praktycznie "od ręki" jak z półki sklepowej, to biorąc pod uwagę, że przynajmniej na papierze, a w przypadku Bengtssona już w praktyce, przynajmniej nie są to ogórki, to mamy uznać, że takie posunięcie miałoby wpłynąć negatywnie na ocenę okienka? Jak dla mnie to taki ruch byłby wręcz nadzwyczajną okolicznością za tym, aby takiemu okienku dodać z jedną, jak nie ze dwie gwiazdki w ocenie. Ale rozumiem. Szczytny, wyższy cel. Tak czy siak, zrobiłeś mi dzień;-)

Odpowiedz
(06-08-2025, 10:31)strzelisty jupiter napisał(a): Obstawiam powtórkę z Helika, tylko w innym wymiarze. Nie przyjdzie napastnik, bo Sousa robi problemy, musimy go utrzymywać, a już w Lechu nie zagra, po czym odejdzie za darmo, a to koszta.
No powiedzcie, nie pasuje do Rutkowskiego taka zgrabna wymówka?

Napastnik przyjdzie. Jest to jasne jak słońce.
Z Sousą też się dogadają, jest to w interesie obu stron. Sprzedaż do Arabów to kwestia dni. Jeśli za 4M, to faktycznie dobry deal, wyższe kwoty były mrzonkami, nawet to 4 wydawało się nie do końca prawdopodobne. W każdym razie - w naszych barwach już go nie zobaczymy. 

Przekaz z klubu leci raczej spójny i jasny. Płacze na forum osiągają momentami poziom przesady. Co to będzie, jak dzisiaj zarobimy w łeb mocno. Już widzę oczami wyobraźni retorykę - "transfery to powinny być w maju i czerwcu":-)

Odpowiedz
(06-08-2025, 11:35)Antonio napisał(a): Przyszli:
Skrzypczak
Moutinho
Bengtsson
Palma
Rodriguez
Ouma

Jeśli to nie są dobre transfery to ngdy w Lechu nie ujrzysz takowych.
Co wiesz takiego o Palmie, Rodriguezie i Oumie, że nazywasz ich jako dobre transfery? Z takimi określeniami, należy poczekać aż pokażą na co ich stać. Papier przyjmie wszystko.

Bardzo ładnie ominąłeś temat braku napastnika w moim ostatnim akapicie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 37 gości