Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Powiem Tobie, że oglądałem ich mecz z Jagą. Owszem można mówić, że Jaga zmęczona ale druga połowa w wykonaniu Legii na prawdę bardzo dobra. Śmiało mogli ten mecz wygrać. Zobaczymy czy Papszun tchnął w nich nowe życie czy to tylko przypadek. Jednakże obstawiam, że Warszawa będzie miała ekstraklasę w przyszłym roku, i nie myślę tu o Polonii.

Odpowiedz
Formy nie mają stabilnej plus beznadziejny napastnik. Ich bramkarz obojętnie który to także obraz nędzy i rozpaczy. Mogą być ciągnięci za uszy.

Odpowiedz
(06-03-2026, 12:43)rojber napisał(a): Powiem Tobie, że oglądałem ich mecz z Jagą. Owszem można mówić, że Jaga zmęczona ale druga połowa w wykonaniu Legii na prawdę bardzo dobra. Śmiało mogli ten mecz wygrać. Zobaczymy czy Papszun tchnął w nich nowe życie czy to tylko przypadek. Jednakże obstawiam, że Warszawa będzie miała ekstraklasę w przyszłym roku, i nie myślę tu o Polonii.

Ja podejrzewam że jednak dosyć zmęczona była Jagiellonia w drugiej połowie.W Legii jedynie Chodyna coś tam pograł i w sumie na cały mecz chyba 1 celny strzał oddali (plus jakieś dwa słupki). No i to Jaga strzeliła 4 bramki.

Legia ma ciężkie mecze jeszcze przed sobą
(d) Cracovia  (6.)
(w) Radomiak  (8.)
(d) Raków  (5.)
(w) Pogoń Szczecin  (9.)
(d) Górnik Zabrze  (4.)
(d) Zagłębie Lubin  (2.)
(w) Lech Poznań  (3.)
(d) Widzew Łódź  (17.)
(w) Nieciecza  (18.)
(w) Lechia Gdańsk  (14.)
(d) Motor Lublin  (12.)
więc tak łatwo się nie wygrzebie... ale się wygrzebie 

Fajnie się patrzy jak na razie szura po dnie.

Odpowiedz
Oczywiście nie wykluczam tego, że wyszło zmęczenie. Patrząc przez pryzmat statystyk i tego kto strzelił bramki to można z marszu uznać, że Legia standardowo zagrała gówno. Jednak ja w tej drugiej połowie widziałem, że coś tam w ich grze zaczyna się kleić. Niewiele zabrakło a wywieźli by stamtąd 3pkt.

Odpowiedz
Najbardziej szkoda tego 2:2 Arki w meczu z Legią

Odpowiedz
Oby dzisiaj Jaga wpierdol

Odpowiedz
Jagiellonia nie ma ławki.

Odpowiedz
Siemieniec do wyjebania

Odpowiedz
Jóźwiak pauzuje czy nie łapie się nawet na ich ławkę?
Zbawieniem jest dla nich odpadnięcie z pucharów. Grając raz w tygodniu jakoś ligę z tą kadrą ogarną.

Odpowiedz
(06-03-2026, 23:10)Mosina napisał(a): Siemieniec do wyjebania

Dokładnie. Źle dobrana taktyka, czemu nie murowali. 

Jóźwiak ma kontuzje.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: lechu91, 3 gości