Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Jestem pełen obaw, że do Termalici, Radomiaka wpierdoli się właśnie Arka. No chyba, że Żydki na prawdę nie chcą się utrzymać. Póki co jest 65min a Ci nie oddali jeszcze strzału w kierunku bramki Górnika.

Odpowiedz
Prócz Termalici ja typuję niestety Arkę, trzeci będzie w drodze losowania

Odpowiedz
Armia Czerwona powoli zaczyna wstawiać mebelki do swojego przyciasnego mieszkania socjalnego za miliony.

Odpowiedz
Termalica, Benfica, Amica i... Metallica

Końcówka "-ica", która czytana jest jako "-ika" nierzadko sprawia piszącym, w tym dziennikarzom wiele problemów. W piśmie "ika" pojawia się tylko w jednym przypadku - zjawisko to można określić wymianą twardej głoski na miękką. Dochodzi do tego wyłącznie w dopełniaczu imion, nazwisk i nazw własnych.

DOPEŁNIACZ (kogo? czego? nie ma)

- Termaliki
- Benfiki
- Amiki!
- Metalliki

Sorry za offtop, ale kłuje mnie to zawsze w oczy.

Odpowiedz
(Wczoraj, 19:53)rojber napisał(a): Jestem pełen obaw, że do Termalici, Radomiaka wpierdoli się właśnie Arka. No chyba, że Żydki na prawdę nie chcą się utrzymać. Póki co jest 65min a Ci nie oddali jeszcze strzału w kierunku bramki Górnika.

Jedni i drudzy już nie oddali. Jak mnie Jagoda irytuje to powiedział mądrą rzecz, że przy wyniku 0;0 i żenującym poziomie, obie drużyny powinny zdobyć 0 pkt

Odpowiedz
(Wczoraj, 20:29)Pawlisko napisał(a): Sorry za offtop, ale kłuje mnie to zawsze w oczy.

Jebany gramar-nazi ;-)

Jeszcze 8 kolejek i nie będzie z tym problemu Wink

Odpowiedz
Mecz pod tytułem jak nie powinno sie grać w piłkę nożną, powinni ludziom płacić za oglądanie takiego czegoś. Widzew spadnie to najsłabiej grająca ekipa w lidze i nie wiem jak mogliśmy z nimi przegrać. Między Arką a Radomiakiem będzie walka o utrzymanie.

Odpowiedz
Jak my przejebaliśmy z tym daremny Widzewem to nie wiem. Oni do przerwy mieli xG 0. W Warszawie znowu dziś chyba nie ma "dnia Kuna" Wink Tam musi być naprawdę nieciekawie jak na nim opierają swoją ofensywę.

Odpowiedz
Tej, a teraz w meczu Legii była ręka? Jak dla mnie nabita i za blisko, nie miał możliwości reakcji

Odpowiedz
Odbita od własnej nogi. Co teraz już nie niweluje ręki. Więc nie "nabita". Do tego leciała w kierunku bramki. Prawidłowy karny

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 5 gości