Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Musi być druga liga niemiecka? Bo ostatniej wiosny mieliśmy takiego koleżkę tylko z drugiej ligi hiszpańskiej. Może warto dać mu szansę.

Odpowiedz
Dwie sprawy. Czy taki piłkarz będzie chciał przyjść na taki ,,test" do Lecha. I druga sprawa czy po takim teście nie wyfrunie bo stwierdzi, że gdzieś indziej dostanie więcej.

Odpowiedz
Hakans dziś miał zabieg. Oby bez komplikacji i na wiosnę mógł wejść pełen głodu gry, choć... Odpukac.

Odpowiedz
@Skorpion

Wydaje mi się (aczkolwiek mogę być w błędzie), że przy takich wypożyczeniach z opcją wykupu, kluby dogadują się z zawodnikiem od razu.
W przeciwnym razie takie wypożyczanie nie miało by sensu

Odpowiedz
Co myślicie o cenach biletów na Crvene?

Stówka do Kotla/Białasa. 140 Anioły/Czapczyka.

Na moje to jest lekka przeginka.

*Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na taką dyskusje.

Odpowiedz
No cóż. Możliwe że to najlepsza ekipa jaka przyjedzie w tym sezonie na Bułgarska. Trzeba spieniezyc sukces  a komplet i tak będzie. Ale tak. Przeginka
PS - uff, dla karnetowców 50% taniej, chociaż tyle

Odpowiedz
Skandal w pizdu. Przy tym kim wychodzimy na boisko to ceny o połowę za duże. Ale rozumiem, że kierują się tym o czym napisał Mosina.

Odpowiedz
(31-07-2025, 21:28)Skorpion napisał(a): Skandal w pizdu. Przy tym kim wychodzimy na boisko to ceny o połowę za duże. Ale rozumiem, że kierują się tym o czym napisał Mosina.

To kogo ci brakuje, żeby zapłacić 100 - 140 zł za mecz?

Odpowiedz
Ronaldo Big Grin

Odpowiedz
Rodriguez najprawdopodobniej wystąpi w sobotę ale nie w wyjściowym składzie.
Leo i Sousa pod znakiem zapytania. Bliżej powrotu do zdrowia jest ten pierwszy. Z drugim...pracują by było lepiej

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 11 gości