Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Już pisał bodajże Szymon Janczyk. Ok. 1 mln EUR brutto rocznie.

Odpowiedz
(18-06-2026, 17:57)hif napisał(a): @Mosina przewijało się to nazwisko jakiś czas temu, widać że go chcieli.

Na papierze, fajny transfer.

Poprzednio to chyba chodziło o Alireze Jahanbakhsha.

Odpowiedz
Dokładnie. Pisałem o tym parę postów wyżej.

Odpowiedz
Racja. Zasadniczo: chcemy grać jak w zachodnich ligach, bierzemy zawodników z tamtych lig. Tę koncepcję widać już od jakiegoś czasu. Jak ktoś chce graczy z Kielc na Bułgarskiej - zapraszam na mecz z Koroną, mogę nawet postawić Mocne Polskie przed .

Odpowiedz
Jedno trzeba przyznać, wzieli się szybko do roboty, połowa czerwca, mamy dwóch nowych grajków, plus jeden blisko, plus przedłużenie Palmy. 20 lat to zajęło ale wyciągają wnioski.

Odpowiedz
Jeszcze nie wyciągnęli - obecnie jeżeli chodzi o obronę to jesteśmy w czarnej dupie - czekam na więcej.

Odpowiedz
(18-06-2026, 16:23)rojber napisał(a): Ciekawe jaki wpływ na ten transfer miał Ali czy w ogóle musiał namawiać kolegę.
To teraz czekamy na lewonożnego kozaka do środka obrony i defensywnego pomocnika. Aarhus niech trzęsie galotamiWink

Kto wie czy przedłużenie Aliego nie miało potem wpływu na jego decyzję.

Odpowiedz
No to niezły ruch. Nieźle takie coś się chwali poznali rywala w LM to pracują. Faktycznie obrona obecnie to dramat. Trzeba szybko wzmocnić i mam wrażenie, że następny ,,Palma" trafi do nas jako ekstra piłkarz pod koniec okienka.

Odpowiedz
No fakt. Wczoraj poznaliśmy rywala w eLM i od razu przełożyło się to na wymierne efekty. W końcu się wzięli do roboty. W ciągu 18h 47 min ogarnąć takiego gościa od podstaw to chyba rekord Guinessa.

Odpowiedz
Jak od podstaw jak piszą, że interesowali się nim od marca tego roku i robili podchody. Big Grin

W necie piszą, że kolejny w kolejce jest lewonożny stoper Luke Graham z Dundee FC.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Podem, 24 gości