Liczba postów: 1,910
Liczba wątków: 14
Reputacja:
80
Ewidentny błąd Abramowicza. Pewnie stwierdzili że nie miał jak "wyhamować" i że celem nie było zatrzymanie przeciwnika. Ale zatrzymał. Dla mnie karny. Pewnie poza polem byłby wolny i żółta kartka.
Liczba postów: 168
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Klasyczne nierozwazne zagranie, jak to się teraz ładnie mówi. Ogólnie to ten sędzia kompletnie nie panuje nad meczem.
Reputacja:
80
10-04-2026, 21:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-04-2026, 21:17 przez Mosina.)
Czy kartka za ten gest po karnym dla Pululu byłaby objawem rasizmu?
Szczerze to ja go nie chce u nas. Straszny pajac z niego
Liczba postów: 168
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Wcześniej po prostu grał w piłkę i robił to bardzo dobrze. No to dostaje teraz ostrzejsze traktowanie w poszczególnych meczach i już mu nerwy siadają. Czyli jak Kali pchać innych to ok, ale jak inni pchają Kalego to już be.
Liczba postów: 133
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Chłop jak sklep a potrafi przy byle kontakcie paść jak jebnięty piorunem. Sam też gra ostro. To sadzenie się do Antka mniejszego od niego o głowę też mocno niesmaczne.
Liczba postów: 783
Liczba wątków: 2
Reputacja:
24
Patrząc na ten kolejny mecz Widzewa to cały czas zastanawiam się jakim cudem wbili nam oni dwa gole.
Liczba postów: 301
Liczba wątków: 0
Reputacja:
8
Niby tak - z drugiej strony Vukovic w 5 meczach nie przegrał ani razu i ma średnią 1,8 pkt.
Oczy krwawią ale działa
Reputacja:
80
Pierwszy raz widzę coś takiego. Sedzia pokazuje róg dla Górnika. Myli się ale nie może tego "od zobaczyć". Tylko kamera zza linii to mogła wykazać. Po czym....zmienia decyzję. Pewnie mu var podpowiedział. Tyle że to jest poza protokołem słynnym. Ciekawe...