Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Ja od pewnego czasu słyszę "monitorujemy na bieżąco", co mi się bardzo źle kojarzy...

Odpowiedz
Generalnie mam wrażenie, że sporo rzeczy ukrywają. Zastanawiam się dlaczego. Być może, żeby przeciwnicy myśleli, że a nuż wyzdrowieje albo, że będzie w pierwszej 11? Szukam rozwiązań i jeszcze jedno mi przychodzi....że sami nie wiedzą co i jak...

Odpowiedz
(31-07-2025, 12:36)Gugus napisał(a): Co myślicie o cenach biletów na Crvene?

Stówka do Kotla/Białasa. 140 Anioły/Czapczyka.

Na moje to jest lekka przeginka.

*Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na taką dyskusje.
Dzisiaj o 12 zaczęła się sprzedaż otwarta i pewnie dzisiaj się skonczy. Jak tak się będą sprzedawać to taniej nie będzie. Na ligę też nie jest tanio a frekwencja w zeszłym sezonie to jest jakiś kosmos.

Odpowiedz
Dziś przedstawiono 3 komplet koszulek. Czy ktoś może potwierdzić widząc na żywo - herb klubu jest żółtawy? Aż nierealne się wydaje, żeby ktoś w klubie jebnął takiego babola.

Odpowiedz
Mi to nie przeszkadza jako na 3 komplecie monochromatyczny herb, bardziej mi przeszkadzał niebiesko-biały na tym ohydnym czerwonym w zeszłym sezonie.

PS. Teraz widzę problem: na promkach jest złoto a w realu nieciekawa żółć. Babol.

Odpowiedz
Ja tylko się boje, że jak będzie LKE to napastnika nie będzie.

Odpowiedz
Rekonwalescencja Murawskiego przebiega "nadspodziewanie dobrze", data możliwego powrotu na boisko to już nie październik, a połowa września (za "Fakt Sport")

Odpowiedz
Był jakiś wywiad z Murasiem, sprzed ok. 3 tygodni, w którym nie bezpośrednio, ale jednak była sugestia, że ten powrót może być szybszy...

Odpowiedz
2015
Ligę Mistrzów atakujemy Wichniarkiem i Tshibambą
2022
Ligę Mistrzów atakujemy Szymczakiem i Sobiechem
2025
znowu nie ma alternatywy dla Ishaka, dla którego jest to ostatni sezon na najwyższych obrotach, widać że już szybkość nie ta; końcówa, co jest naturalne
Ligę Mistrzów atakujemy Szymczakiem i Fiabemą

Odpowiedz
Strzelisty , gneralnie się z Tobą zgadzam, ze to śmiesznie wyglada, ale to nie braki w ataku spowodowały ze przegraliśmy ten dwumecz. Zawaliła go jedyna formacja o którą nikt się nie martwił miesiąc temu.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 11 gości