Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Już bez przesady z tą szklanością Walemarka. Miał wcześniej uraz uda, operację i tyle. Mamy odrzucać każdego który miał operację?

Odpowiedz
Ja tylko mówię że przed transferem mówiło się że jest okazja bo zawodnik szklany.

Odpowiedz
Jakoś sobie niecprzypominam by mówiono o szkle. Raczej, że się odbił od Feyenoordu. Poza tym on miał jwdną poważną kontuzję.

Odpowiedz
Odbił się przez problemy ze zdrowiem a nie umiejętności.

Odpowiedz
Przychodził do nas jako zawodnik który nie jest gotowy na pełen mecz I który nie zrobił topowej kariery ze względu na zdrowie. Gdyby było inaczej nie trafiłby do nas. Jest to jednak Zawodnik wybitny który dał nam Majstra bo sam wygrał mecz z Koroną. Nie pamiętam meczu Kolejorza gdzie mogłem powiedzieć że jakiś Zawodnik wygrał nam mecz a tu mogę napisać że On to zrobił i nie chodzi o przebłysk geniuszu jak bramka Aliego w Warszawie czy Sousy w meczu z Cracovią ale o to, że wygrał nam cały mecz w pojedynkę

Odpowiedz
Czyli pozostała dziesiątka była zbędna na boisku łącznie z Mrozkiem, mogli na nie nie wychodzić i Wålemark i tak by wygrał. Smile Przecież to jest takie samo uproszczenie i przekłamanie jak teksty kiedyś, że bramka strzelona na wyjeździe liczy się podwójnie.
Nie ma piłkarzy niezastąpionych. Nawet Ishak jest do zastąpienia. No, oczywiście dla Rutkowskiego to nierealne od dobrych paru lat. Ile to mu jeszcze dni zostało, by można było Piotra oficjalnie nazwać memeją na rynku transferowym? Skoro już w tym temacie jesteśmy.

Odpowiedz
Dwa robocze jak to ustaliliśmy wczoraj Wink

Właśnie dla formalności czekam do wtorku. Ale tekst jak dziennikarze w połowie meczu, mam już gotowy.

Odpowiedz
Wolelibyście teraz Czubaka lub Sekulskiego czy nikogo? Smile
Jak dla mnie jeden z dwójki plus Wasielewski i jestem w ekstazie. A jak by częstotliwość używania języka ojczystego w szatni podskoczyła.

Odpowiedz
Chcesz grać jak Motor lub GKS to kupuj piłkarzy z tych klubów. Sekulski się chyba wczoraj połamał.

Odpowiedz
Znów Czubak i Sekulski, litości. To już Szymczaka od nich wolę.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 21 gości