Patrząc na jego mordę to od razu wydać, że nie jest do przejścia. XD Podstawowy obrońca w Ligue 1. Płacą za niego 3 bańki ponoć. Nieźle.
|
Ocena wątku:
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa |
8 godzin(y) temu
Dla wszystkich gorących głów przypominam, że okienko transferowe otwiera się oficjalnie za tydzień a u nas już delikatnie mówiąc biedy nie ma. Poczekajmy jestem pewien, że w tym roku też będziemy mieć powody do radości .
8 godzin(y) temu
Rzekomo przyleciał na testy medyczne. Dzieje się
8 godzin(y) temu
Szybko te "do końca czerwca" się zadziało. Gruba kasa, oby słusznie wydana, ciężko coś wyrokować po TM... Yannick będzie miał kuma po odejściu Oumy i Tofika.
Czy oni gdzieś Klimczaka przywiązali i zakneblowali?
Jak przyjdzie Ryba to mamy praktycznie przy braku odejść pierwszy skład na gotowo... Jestem pod wrażeniem.
Czy oni gdzieś Klimczaka przywiązali i zakneblowali?
Jak przyjdzie Ryba to mamy praktycznie przy braku odejść pierwszy skład na gotowo... Jestem pod wrażeniem.
8 godzin(y) temu
A ja przypominam sobie, jak Rutkowski mówił, że o wykupie Palmy ewentualnie pomyslą, jak Celtic obnizy cenę, a my sprzedamy jednego lub dwu młodych... jakiś sponsor wszedł z kasą, czy jest dogadany gruby transfer out?
Pewnie tego Yegbe jeszcze w Szwecji obserwowali.
( 8 godzin(y) temu)uncoolben napisał(a): A ja przypominam sobie, jak Rutkowski mówił, że o wykupie Palmy ewentualnie pomyslą, jak Celtic obnizy cenę, a my sprzedamy jednego lub dwu młodych... jakiś sponsor wszedł z kasą, czy jest dogadany gruby transfer out?
Albo po prostu nie ogłaszają światu wszem i wobec jaką dysponują kasą, bo wtedy, co za zaskoczenie, ciężej się negocjuje.

Jak myślisz mordo, jaka byłaby szansa na obniżkę ceny za piłkarzy, jakby powiedzieli w mediach "jak nie obniżą to dajemy 4 bańki bo mamy 15 baniek euro na transfery"?
Niemniej, pewnie młodzi zostaną opierdoleni out jak będzie oferta.
Metz straciło 76 bramek w 34 meczach 
Następna ekipa 60 a kolejna 20 mniej niż Metz.

( 8 godzin(y) temu)Kefas9494 napisał(a):( 8 godzin(y) temu)uncoolben napisał(a): A ja przypominam sobie, jak Rutkowski mówił, że o wykupie Palmy ewentualnie pomyslą, jak Celtic obnizy cenę, a my sprzedamy jednego lub dwu młodych... jakiś sponsor wszedł z kasą, czy jest dogadany gruby transfer out?
Albo po prostu nie ogłaszają światu wszem i wobec jaką dysponują kasą, bo wtedy, co za zaskoczenie, ciężej się negocjuje.
Jak myślisz mordo, jaka byłaby szansa na obniżkę ceny za piłkarzy, jakby powiedzieli w mediach "jak nie obniżą to dajemy 4 bańki bo mamy 15 baniek euro na transfery"?
Niemniej, pewnie młodzi zostaną opierdoleni out jak będzie oferta.
Ja nawet pisałem wcześniej, że są sygnały, ze jest bardzo dobrze z kasą, ale że aż tak...
Niemniej jak licze na palcach, to mi się to coś jednak do końca nie spina - myślę, że coś konkretnego już jest przyklepane out. Oby nie Mońka...
( 8 godzin(y) temu)Antonio napisał(a): Metz straciło 76 bramek w 34 meczach
Angers Blazicia straciło 81, gdy do nas przychodził - a grajek to był co najmniej przyzwoity
7 godzin(y) temu
Dobrasz twierdzi, że rywalizowaliśmy o niego ze Spartą Praga, Schalke oraz dwoma klubami z Turcji.