Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Patrząc na jego mordę to od razu wydać, że nie jest do przejścia. XD Podstawowy obrońca w Ligue 1. Płacą za niego 3 bańki ponoć. Nieźle.

Odpowiedz
Dla wszystkich gorących głów przypominam, że okienko transferowe otwiera się oficjalnie za tydzień a u nas już delikatnie mówiąc biedy nie ma. Poczekajmy jestem pewien, że w tym roku też będziemy mieć powody do radości .

Odpowiedz
Rzekomo przyleciał na testy medyczne. Dzieje sięWink

Odpowiedz
Szybko te "do końca czerwca" się zadziało. Gruba kasa, oby słusznie wydana, ciężko coś wyrokować po TM... Yannick będzie miał kuma po odejściu Oumy i Tofika.

Czy oni gdzieś Klimczaka przywiązali i zakneblowali?

Jak przyjdzie Ryba to mamy praktycznie przy braku odejść pierwszy skład na gotowo... Jestem pod wrażeniem.

Odpowiedz
A ja przypominam sobie, jak Rutkowski mówił, że o wykupie Palmy ewentualnie pomyslą, jak Celtic obnizy cenę, a my sprzedamy jednego lub dwu młodych... jakiś sponsor wszedł z kasą, czy jest dogadany gruby transfer out?

Pewnie tego Yegbe jeszcze w Szwecji obserwowali.

Odpowiedz
( 7 godzin(y) temu)uncoolben napisał(a): A ja przypominam sobie, jak Rutkowski mówił, że o wykupie Palmy ewentualnie pomyslą, jak Celtic obnizy cenę, a my sprzedamy jednego lub dwu młodych... jakiś sponsor wszedł z kasą, czy jest dogadany gruby transfer out?

Albo po prostu nie ogłaszają światu wszem i wobec jaką dysponują kasą, bo wtedy, co za zaskoczenie, ciężej się negocjuje. Wink

Jak myślisz mordo, jaka byłaby szansa na obniżkę ceny za piłkarzy, jakby powiedzieli w mediach "jak nie obniżą to dajemy 4 bańki bo mamy 15 baniek euro na transfery"?

Niemniej, pewnie młodzi zostaną opierdoleni out jak będzie oferta.

Odpowiedz
Metz straciło 76 bramek w 34 meczach Wink

Następna ekipa 60 a kolejna 20 mniej niż Metz.

Odpowiedz
( 7 godzin(y) temu)Kefas9494 napisał(a):
( 7 godzin(y) temu)uncoolben napisał(a): A ja przypominam sobie, jak Rutkowski mówił, że o wykupie Palmy ewentualnie pomyslą, jak Celtic obnizy cenę, a my sprzedamy jednego lub dwu młodych... jakiś sponsor wszedł z kasą, czy jest dogadany gruby transfer out?

Albo po prostu nie ogłaszają światu wszem i wobec jaką dysponują kasą, bo wtedy, co za zaskoczenie, ciężej się negocjuje. Wink

Jak myślisz mordo, jaka byłaby szansa na obniżkę ceny za piłkarzy, jakby powiedzieli w mediach "jak nie obniżą to dajemy 4 bańki bo mamy 15 baniek euro na transfery"?

Niemniej, pewnie młodzi zostaną opierdoleni out jak będzie oferta.

Ja nawet pisałem wcześniej, że są sygnały, ze jest bardzo dobrze z kasą, ale że aż tak...

Niemniej jak licze na palcach, to mi się to coś jednak do końca nie spina - myślę, że coś konkretnego już jest przyklepane out. Oby nie Mońka...

( 7 godzin(y) temu)Antonio napisał(a): Metz straciło 76 bramek w 34 meczach Wink

Angers Blazicia straciło 81, gdy do nas przychodził - a grajek to był co najmniej przyzwoity

Odpowiedz
( 7 godzin(y) temu)Antonio napisał(a): Metz straciło 76 bramek w 34 meczach Wink

Mnie momentalnie przypomniał się Miha Blazic...
Mimo to wierzę że Gabinety wiedzą lepiej i to inna historia

Odpowiedz
Dobrasz twierdzi, że rywalizowaliśmy o niego ze Spartą Praga, Schalke oraz dwoma klubami z Turcji.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Adzio23, hif, Stefan Batory, 1 niewidocznych użytkowników, 21 gości