Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
(01-09-2025, 10:08)MichalM napisał(a): Skąd to oficjalne info? 3 godziny temu m.in. meczyki, że będzie zaskoczenie bo to nie Margues

m94g puścił zdementowanego farmazona. Naszym nowym napastnikiem będzie Yannick Agnero ze szwedzkiego Halmstad. Cena: 2,3 mln euro + bonusy. Lech bije rekord transferowy. W tym roku Yannick 19 meczów 5 goli i 3 asysty. Chłopak ma 22 lata i (ponoć) duży potencjał.

Odpowiedz
Oto i on:
https://www.transfermarkt.pl/yannick-agn...ler/926954

Odpowiedz
JEDYNE oficjalne info, to jest strona oficjalna klubu. Każda inna informacja to jest OFICJALNY, nieśmieszny żart z kibiców na forum,

Yannick Agnero, oczywiście jeszcze nieoficjalnie. Podobno 2,3 mln EUR + bonusy. Ma już być w Poznaniu. Tyle zostało z plotek dziennikarzyn. Tak jak przypuszczałem i pisałem ostatnio, że nie będzie to żaden z tych, o których się piszę od iluś dni, tylko tak, jak z Palmą, Rodriguzem itp, gdzie info wypłynęło, jak już byli klepnięci.

Odpowiedz
19 meczy 5 bramek i 3 asysty w lidze szwedzkiej. I nikomu nie daje to do myślenia?

Odpowiedz
Na filmikach wygląda na niezłego dzika wariacika z przyspieszeniem typu Hakans.
Gra w strasznie ogórkowej drużynie.

Odpowiedz
(01-09-2025, 10:16)Icek napisał(a): JEDYNE oficjalne info, to jest strona oficjalna klubu. Każda inna informacja to jest OFICJALNY, nieśmieszny żart z kibiców na forum,

Yannick Agnero, oczywiście jeszcze nieoficjalnie. Podobno 2,3 mln EUR + bonusy. Ma już być w Poznaniu. Tyle zostało z plotek dziennikarzyn. Tak jak przypuszczałem i pisałem ostatnio, że nie będzie to żaden z tych, o których się piszę od iluś dni, tylko tak, jak z Palmą, Rodriguzem itp, gdzie info wypłynęło, jak już byli klepnięci.

Mało tego - z zastrzeżeniem takim jak twoje - wedle doniesień, celowaliśmy w niejakiego Aarona Bibout, ale Genk go zgarnął. A za Agnero podobno pierowtnie chciano 5,00 MEUR

Szczerze - czekam teraz na zdementowanie Ismaheela. Całkiem fajny grajek, ale nie do naszego systemu gry moim zdaniem.

Odpowiedz
(01-09-2025, 10:19)Skorpion napisał(a): 19 meczy 5 bramek i 3 asysty w lidze szwedzkiej. I nikomu nie daje to do myślenia?

A co ma dawać? Ty jak zwykle zdziwiony, że nie kupiliśmy strzelca 15 goli z LaLiga.

Koleś ma 22 lata, oglądając jego gole i asysty z tego i poprzedniego sezonu można powiedzieć, że wygląda całkiem zachęcająco (szybki, atletyczny, coś tam umie w kiwkę i strzał). Imo lepszy niż wieżowiec z Portugalii, a finalnie może nie być wcale gorszy niż mój faworyt Diabate. Na papierze nie jest źle. Zobaczymy jak będzie w życiu.

edit:
No widzicie, dobrze, że jednak nie ten Aaron, bo co by to było, gdyby niektórzy zobaczyli, że on 6 bramek strzelił, w 2. lidze szwedzkiej (w klubie Douglasa). Widać w Genk się nie znają, skoro go nam zabrali.

Odpowiedz
Do kocura mu jednak daleko - nie sądzisz?

Odpowiedz
Też mi się podoba z filmików. Mało tego, takie ma cechy, że wydaje mi się na prawym skrzydle też mógłby wystąpić.

Wolałbym gościa typu Ishak/Gytkjaer, już bez potencjału sprzedażowego, ale z wysoka jakościa, ale daję okejkę na ten transfer. Może być kotem, oby szybko rósł.

Odpowiedz
@Zabal
Co masz w tym konkretnym przypadku na myśli mówiąc "kocur"?
Czy Marques nim był? Albo młody Gudjohnssen? Czy Ishak był kocurem jak przychodził? Wreszcie, kto by nim był Twoim zdaniem, gdyby przyszedł?

Wg mnie transfer obiecujący, a miałem już trochę obsranko, że skończymy z wenezuelskim wieżowcem od strzelania goli głową, który nijak nam potrzebny nie jest pod nasze granie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: maks, 33 gości