Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Reprezentacja Polski
Tryb drzewa
W bramce stoi bramkarz Lechii Gdańsk.

Odpowiedz
bramka to tylko wisienka na torcie. mam wrażenie że to jedyny Polak który umie grać w piłkę, któremu piłka nie przeszkadza a nawet wręcz przeciwnie. reszta to siepacze - przynajmniej w dzisiejszym składzie. strasznie marne mamy to pokolenie

Odpowiedz
Znaczy się nie wiem po co powołania dla ludzi z Kataru typu Piątek to widać, że zostało już tylko nazwisko i to, że strzelił jakimś anonimowym drużyną z pustyni parę bramek tego nie zmieni.

Odpowiedz
Co do Piątka to mam wrażenie, że w II połowie całkowicie przestało mu się chcieć grać. Nie chciałbym go oskarżać fałszywie ale te jego pokazowe gesty wskazujące na naciągnięcie mięśnia, przestoje i patrzenie na nogi, łapanie się za uda i kolana...słabo. Tym bardziej, że jego wkład w mecz był zerowy, podobnie zresztą jak Frankowskiego. Wg mnie Wszołek powinien być pierwszym wyborem.

(09-10-2025, 21:37)Róża napisał(a): Fajnie, że jest Kędziora w kadrze ale jaki jest sens jego występu na lewej stronie? Każdy selekcjoner musi mieć swoje odpały?

W pierwszej połowie na prawej grał Wiśniewski i podejrzewam, że ma to miejsce zarezerwowane po meczu z Holandią. Gdy zszedł, Kędziora powędrował na prawe a na lewe przeniósł się Wszołek, coś mi się wydaje.

Odpowiedz
Tak było. Natomiast warszafka już skrzeczy, że słaby występ. To nie jest gracz na lewą stronę defensywy.

Odpowiedz
Nie chce zapeszać ale dziś gra U21 i Antek gra bardzo dobrze w środku. Wraca do formy

Odpowiedz
No i Gurgul też bez zarzutu. Kilka fajnych zagrań z pierwszej piłki naszej repeentacji, Brzęczek stworzył potwora, którego zweryfikują mecze że Szwecją i Włochami.

Odpowiedz
nie wiem jak Was, ale strasznie mnie raziła przyśpiewka wczoraj na kadrze...

Odpowiedz
O Izraelu?

Odpowiedz
nie. "gdybym jeszcze raz..."

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości