Liczba postów: 208
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
01-09-2025, 20:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2025, 20:36 przez galis.)
Czas i boisko pokażą jaki to transfer. Na papierze wygląda słabo, ale okazuje się że za dwie i pół bańki kariery na rynku transferowym nie zrobisz i trzeba grzebać po śmietnikach. Dajmy mu szansę i cieszmy się ze przychodzi jako ten drugi. Poza tym niektóre transfery kozackie papierowo okazują się flopem a te nieoczywiste są strzałem w dziesiątkę. Pierwszy z brzegu przykład to Gumny i Douglas
Edit. Faktem jest jednak to że Douglas kosztował drobne a tu za "potencjał" 23 letniego Grajka płacimy 2,5 mln Euro ale ze nie moja kasa to luzik, może zaskoczy
Liczba postów: 139
Liczba wątków: 2
Reputacja:
7
01-09-2025, 20:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2025, 20:48 przez marekst.)
Chciałbym wierzyć, że te 2.5mln ojro to jest sensowna kwota, ale moje przeczucia i historia naszego klubu pokazuje, że z "tym kolorem" mamy zawsze najwięcej problemów. I tak zapytam z ciekawości, który czarnoskóry u na odpalił ostatnio? Arboleda?
Chciałbym wierzyć, że po sezonie jego wartość wzrośnie 2-3 krotnie i opylimy go gdzieś na zachód.
Liczba postów: 1,060
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Jeszcze nie zagrał a już jest ale.. no nie przychodzi z wybitnej ligi ale bez przesady. Byle nie było wtopy jak z Labambą...
Bardziej martwi mnie ta plotka, że tego skrzydłowego trzeba wykupić po sezonie. Górnik to nie jakiś szczyt marzeń i fajnie, ze jest kwota wpisana ale mam nadzieje, że nie obowiązkowa.
Do końca okienka jeszcze parę dni. Mam nadzieje na jeszcze jednego SO już tylko na ligę ale zawsze.
Liczba postów: 567
Reputacja:
26
Na oficjalnej jest info, że Ismaheel jest z opcją wykupu.
Liczba postów: 1,060
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Patrząc na ilość to jest to znaczna liczba. Mamy uzupełnione wszystkie pozycje ( no może poza SO ale jest czterech)
Jak będzie i jakość to mamy bardzo dobrze zbudowaną kadrę.
Liczba postów: 567
Reputacja:
26
Bez zdrowia jakość możemy sobie w tyłek wsadzić. Tutaj jest najważniejszy transfer do przeprowadzenia. Czytałem kilka dni temu jakiś artykuł, że teraz, w trakcie przerwy reprezentacyjnej, ma to u nas być priorytet. Mają "wjechać:" jakieś raporty jakiegoś działu naukowego itp itd.