Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Ja tylko dodam starą zasadę gra się do gwizdka. Nigdzie w przepisach nie ma, że sędzie musi w 95 minucie i jednej sekundzie zakończyć mecz. Doliczył przeciągania, czekania na piłkę i takie tam. To nic takiego.

Odpowiedz
Reca poważna kontuzja prawdopodobnie. Jeszcze raz kapelusze z głów przed komitetem transferowym za wiadomą decyzję.

Odpowiedz
(26-04-2026, 21:41)Mosina napisał(a):
(19-04-2026, 19:16)Mosina napisał(a):
(08-04-2026, 15:17)Mosina napisał(a):
(08-04-2026, 13:43)Marcin1984 napisał(a): Pogoń , Legia, Arka, Radomiak to zespoły które grają o utrzymanie więc obstawiam że to będą ciężkie mecze i będziemy tutaj tracić punkty. Motor u siebie może wygrać z każdym a na koniec Wisła która może będzie chciała powalczyć o puchary, ale to juz będzie wiadomo wcześniej czy będą mieć na to jeszcze szanse. Walka o mistrza jak i o utrzymanie będzie trwała do ostatniej kolejki.

A jakoś jestem spokojniejszy, gdy gramy z zespołami, które grają "o coś" więcej niż miejsce w środku tabeli i 200 tys. więcej z Ekstraklasy. To oznacza że muszą się otworzyć zeby coś "ugrać", nie ma nic gorszego niż ostatni mecz sezonu z Piastem który niby nie grał o nic, a sie postawił bez większego obciążenia.
Moje przewidywania:
Gks wygrana pewna, gks po cięzkim mam nadzieje półfinale
Pogon wygrana, są kompletnie bez pomysłu
Legia remis, Papszun postawi zasieki
Motor remis
Arka wygrana
Radomiak remis
Wisła wygrana
Bilans: 4 zwycięstwa, 3 remisy = 15 pkt
Dodatkowo uważam że po Radomiaku bedziemy mieli tytuł obroniony

Z mojej prognozy jak na razie (zdobycz pkt/prognoza):
GKS 1/3
Pogon 3/3
Legia 3/1
Punkty do mitycznych statystyk 7/11
Zostało 4/12

GKS 1/3
Pogoń 3/3
Legia 3/1
Motor 3/1
Do mistrzostwa 10/11
Zostało 1/12

Odpowiedz
Myślę, że ten punkt to może być za mało.

Odpowiedz
Ja się opieram na Klimkowym algorytmie Wink

Odpowiedz
Wedlug Piotra potrzebujemy jeszcze dwa punkty. Wystarczy wygrać z Arką i z Radomia możemy wracać przez Warszawę  Smile

Odpowiedz
Nie brać jeńców. 3 mecze 3 zwycięstwa.
Mecz z Wisłą Płock ma być lambadą, salą czy chu... wie czym. Ma być zabawą. Wink

Odpowiedz
Przecież mecz z Radomiakiem będzie już o nic. Żeby ten mecz miał sens to Lech musi zgubić punkty z Arką a Górnik wygrać z Zagłębiem, Arką i Płockiem. Nie ma szans.

Odpowiedz
To, że będzie o nic, to niech tak będzie aczkolwiek 3 mecze, 3 zwycięstwa. To jest moje marzenie.
Ej ale my remisując z Arką mamy 7 pkt nad Górnikiem. Górnik wygrywa z Arką i Wisłą robi się 1 pkt przewagi, dobrze liczę?

Odpowiedz
A z Zagłębiem co zrobi Górnik?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 6 gości