Liczba postów: 173
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Raz na 40 meczów w Lechu to i ja pewnie byłbym w stanie taką bramkę strzelić jak Bryan. Zatem od kolejnego meczu Fiabema wraca na swoje miejsce na ławce, a wchodzi pan Agnero. Zobaczymy, co nasz afrykański kocik pokaże.
Liczba postów: 262
Reputacja:
11
Znając Nielsa, to postawi na Brajanusza. Kocik na podmęczone Zagłębie w drugiej, przy 3:0.
Liczba postów: 170
Reputacja:
2
Jako trzeciego to ja bym go zostawił. Dali za niego grosze, płacą grosze, tyle czasu dawali mu szansę i grał beznadziejnie, jak teraz ma dwa mecze pod rząd solidne to może faktycznie nie było wszystko jak krew w piach i zacznie grać przynajmniej przeciętnie jak będzie okazja. Lepiej on jako trójka niż młody Jakubczyk, który niech do zimy strzela w rezerwach. Meczów będzie dużo i taki Fiabema może coś tam jeszcze trafi, zaasystuje to w zimie może ktoś chociaż zapłaci tyle, żeby się koszty zwróciły. A nie zdziwię się jak z Zagłębiem znowu jakoś przypadkiem trafi, bo pewnie on zagra od początku jak Ishak jeszcze kuruje się.
Liczba postów: 108
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
A ja bym na 3ciego wypożyczył Rochę. A od Fiabemy to już bym wolał Jakóbczyka - ale wiadomo, bez sensu by siedział na ławce zamiast grać w rezerwach, więc on dostępny będzie tylko na niektóre mecze.
Icek, dobry sarkazm. Przez większą część sezonu byłem przekonany, że ten "strzał" będzie nas kosztował MP.
Reputacja:
11
Dlatego ja cenię tę asystę do Szymczaka, bo dała nam 2 punkty do dorobku.
Liczba postów: 1,059
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
To prawda, że to on odrzucił wypożyczenie? To żart? Nikt mu w klubie nie dał jasnego sygnału, że albo Viborg albo bieganie po lasku marcelińskim? Przecież to jest skandal jak typ nas rozgrywa.
Reputacja:
11
Odrzucił wypożyczenie, bo chce strzelać bramki dla Kolejorza. Rozumiem.
Liczba postów: 173
Reputacja:
6
Jeszcze jest parę dni do ósmego.