Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Raz na 40 meczów w Lechu to i ja pewnie byłbym w stanie taką bramkę strzelić jak Bryan. Zatem od kolejnego meczu Fiabema wraca na swoje miejsce na ławce, a wchodzi pan Agnero. Zobaczymy, co nasz afrykański kocik pokaże.

Odpowiedz
Znając Nielsa, to postawi na Brajanusza. Kocik na podmęczone Zagłębie w drugiej, przy 3:0.

Odpowiedz
Jako trzeciego to ja bym go zostawił. Dali za niego grosze, płacą grosze, tyle czasu dawali mu szansę i grał beznadziejnie, jak teraz ma dwa mecze pod rząd solidne to może faktycznie nie było wszystko jak krew w piach i zacznie grać przynajmniej przeciętnie jak będzie okazja. Lepiej on jako trójka niż młody Jakubczyk, który niech do zimy strzela w rezerwach. Meczów będzie dużo i taki Fiabema może coś tam jeszcze trafi, zaasystuje to w zimie może ktoś chociaż zapłaci tyle, żeby się koszty zwróciły. A nie zdziwię się jak z Zagłębiem znowu jakoś przypadkiem trafi, bo pewnie on zagra od początku jak Ishak jeszcze kuruje się.

Odpowiedz
A ja bym na 3ciego wypożyczył Rochę. A od Fiabemy to już bym wolał Jakóbczyka - ale wiadomo, bez sensu by siedział na ławce zamiast grać w rezerwach, więc on dostępny będzie tylko na niektóre mecze.

Icek, dobry sarkazm. Przez większą część sezonu byłem przekonany, że ten "strzał" będzie nas kosztował MP.

Odpowiedz
Dlatego ja cenię tę asystę do Szymczaka, bo dała nam 2 punkty do dorobku.

Odpowiedz
To prawda, że to on odrzucił wypożyczenie? To żart? Nikt mu w klubie nie dał jasnego sygnału, że albo Viborg albo bieganie po lasku marcelińskim? Przecież to jest skandal jak typ nas rozgrywa.

Odpowiedz
Odrzucił wypożyczenie, bo chce strzelać bramki dla Kolejorza. Rozumiem.

Odpowiedz
Rezerw? Czy o co chodzi.

Odpowiedz
Jeszcze jest parę dni do ósmego.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 58 gości