Przemycili shit
Ocena wątku:
Title: Reprezentacja Polski
Tryb drzewa |
13-10-2025, 15:21
A ja uważam, że bardzo dobrze. Przyśpiewki Jagi, Legii, czy wiślackie HSV wchodzi idealnie pod reprezentację. Dodatkowy plus, że wszyscy zamy te przyśpiewki

(13-10-2025, 12:35)Mosina napisał(a): nie. "gdybym jeszcze raz..."
I tutaj masz rację, o ile "hsv" czy inne typowo piłkarskie przyśpiewki są ok, tak ta nie dość, że jest gówniana to kompletnie nie pasuje, no i od kurw jest. Nie wyobrażam sobie, że na Bułgarskiej gra kadra i ktoś zapodaje to gówno...
Tzn kiedyś byłoby to nie do pomyślenia, dzisiaj w "biznesowym świecie kibolskim" pewnie bym się "zdziwił"...
Ale za to zajebistą oprawę przygotowała Jaga jak się nie mylę.
14-10-2025, 18:49
Brzęczek potwora stworzył z młodzieżówki, aktualnie 3-0 na wyjeździe ze Szwecją.
14-10-2025, 19:46
Włączyłem pod koniec. W 85 min. Zobaczyłem 3 bramki
14-10-2025, 19:54
Gurgul ze świetną asystą do Pienki. 6-0.
14-10-2025, 19:56
No wuja, jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że tak będzie potrafił to poukładać.
Cieszą szczególnie liczby naszych - Kozubal bramka dzisiaj, a Gurgul asysta.
Cieszą szczególnie liczby naszych - Kozubal bramka dzisiaj, a Gurgul asysta.
14-10-2025, 20:10
Jakby nie patrzeć, to Brzęczek ( w przeciwieństwie do Michniewicza i Probierza ) ma ciekawą kartę zawodniczą, był w srebrnej Wójcika, potem kapitanem w kadrze, w Austrii też grał a nie pobierał tylko wynagrodzenie, bez trudu awansował na Euro jako selekcjoner więc młodzi byliby głupi, jakby nie chcieli skorzystać. Inną sprawa to konflikt z Lewym.
14-10-2025, 20:12
No trafiłem na końcówkę, ładnie im żarło, 6-0 to zawsze idzie w świat po mimo mega kryzysu szwedzkiej piłki. Mamy tyle samo punktów co Włosi, oni dzisiaj też rozpykali 5-1 Armenię i następnym mecz właśnie z Włochami.
Browsing: 2 gości