Liczba postów: 1,061
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Przecież to jest standard bo idzie. Jak odpukać coś nie będzie szło nikt go nie zobaczy. Czym tu się przyjmować? To debil jest i tyle. Pytanie czy jeszcze pracują nad czymś czy to już koniec wzmocnień.
Liczba postów: 175
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
1 godzinę temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 1 godzinę temu przez hif.)
Nie o to chodzi. Zobaczą i posłuchają go nowi ludzie, którzy pojawią się na radarze klubu i będą tutaj zastanawiać się nad kontraktami. Straszny krindż to jego zachowanie - nawet nie o te drętwe żarty chodzi, ale o te pseudo-motywujące gadki wypowiadane z mentorskim tonem w sposób dość nieprzyjemny i protekcjonalny. Latami już pracuję dla różnych korpo, polskich/niepolskich, jakby się w ten sposób do mnie przełożony zwracał, to dzień później by dostał papier i musiał szukać nowego pracownika. Jestem fanem bezpośredniej komunikacji w pracy, ale ten pokaz to zdecydowanie nie to, ktoś Pjotera źle przeszkolił, brzmi jak odklejony. Patrząc w jaki sposób rozmawiał z tym Agnero, z agentem Tofika to on ma chyba faktycznie wrażenie, że jest najmądrzejszy w tym klubie. To naprawdę wiele tłumaczy.
Liczba postów: 687
Liczba wątków: 10
Reputacja:
20
ludzie przychodzą do firmy - odchodzą od szefa
w pełni się zgadzam z hif i niestety jest to trudny do zweryfikowania problem, ale obawiam się że zwykle organizacja przejmuje zachowanie i styl lidera. albo ten dobiera sobie takich którzy są jak on. tzn słabi liderzy tak robią.
ja od dawna mam złe zdanie o tym człowieku, i od dawna uważam go za zło organizacyjne. wiem że dzięki Rutkom bla bla bla. może tak. może nie. i zaraz przyleci paru znanych obrońców.
hif mówisz że jak by się odezwał to dzień później Ciebie nie ma. ale jakby się tak odezwał na rozmowie rekrutacyjnej - to też byś się zawrócił i nie przyjął oferty. Prawda? brzmi znajomo?
Liczba postów: 292
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
Nie wydaje wam się, że robicie z tego problem jaki niektórzy robią z garnituru prezydenta czy garsonki jego żony?
Liczba postów: 529
Liczba wątków: 5
Reputacja:
25
Już przestańcie po tym Rutku jechać bez powodu.