Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
( 1 godzinę temu)rojber napisał(a): W środę Arka się rewanżuję za piątek i wygrywa z Górnikiem, w Częstochowie dzielą się punktami, my w Radomiu remis i widzimy się na starym Wink

W tym roku na Starym ew. feta? Skąd info?

Odpowiedz
Podejrzewam, że ten Stary Rynek to tak symbolicznie, - stara, dobra szkoła- na Stary chodziło się świętować różne okazje juz od czasow szkolnych, choćby pierwszy dzień wiosny.

Odpowiedz
Brakuje 2 pkt w 2 meczach … to nie może się nie udać ?

Odpowiedz
( 1 godzinę temu)MichalM napisał(a): Mało prawdopodobny scenariusz... W tygodniu remisy, potem wygrywają wszystko do końca. My przegrywamy 2 mecze...
Mała tabela z 4 drużyn...

Mała tabela z 4 drużyn mówi, że Lech mistrzem. 
Lech, Raków i Jaga? Lech mistrzem. 
Lech, Górnik i Jaga? Lech mistrzem. 
Lech, Górnik i Raków? Lech mistrzem. 
Lech i Górnik? Lech mistrzem. 
Lech i Raków? Lech mistrzem. 
Lech i Jaga? Jaga mistrzem.

W przypadku równej liczby punktów patrzy się na bilans bramek. W przypadku równego bilansu patrzy się na bramki strzelone na wyjeździe.

Odpowiedz
Czemu Jaga?

Odpowiedz
Dobra, zajebałem się. 

5.2.1 przy dwóch zespołach:
a. liczba zdobytych punktów w meczach między tymi Klubami,
b. przy równej liczbie punktów korzystniejsza różnica między zdobytymi i utraconymi bramkami w
meczach między tymi Klubami,
c. przy dalszej równości, korzystniejsza różnica bramek we wszystkich meczach z całego cyklu
rozgrywek,
d. przy dalszej równości, większa liczba bramek zdobytych we wszystkich meczach z całego cyklu
rozgrywek,
e. przy dalszej równości, większa liczba zwycięstw w całym cyklu rozgrywek,
f. przy dalszej równości, większa liczba zwycięstw na wyjeździe w całym cyklu rozgrywek,
g. przy dalszej równości, mniejsza liczba punktów, określających liczbę żółtych i czerwonych
kartek w całym cyklu rozgrywek, liczonych według punktacji czerwona kartka = 3 punkty, żółta
kartka = 1 punkt, wykluczenie na skutek dwóch żółtych kartek = 3 punkty (uwzględniające 1
punkt za pierwszą żółtą kartkę).
h. przy dalszej równości, wyższe miejsce w klasyfikacji Fair Play po zakończeniu danego sezonu.
i. przy dalszej równości, losowanie przeprowadzone przez Departament Logistyki Rozgrywek
Ekstraklasy S.A.

Ale!
Lech musiałby przegrać te mecze jedną bramką a Jaga wygrać oba jedną bramką. 3-3 w środę, potem dwa razy 2-0 i Jaga mistrzem.

Odpowiedz
( 32 minut(y) temu)galis napisał(a): Podejrzewam, że ten Stary Rynek to tak symbolicznie, - stara, dobra szkoła- na Stary chodziło się świętować różne okazje juz od czasow szkolnych, choćby pierwszy dzień wiosny.

Dokładnie, PP w 2004 na Starym to było coś, na pl. Mickiewicza też było klimatycznie. Targi jakoś mnie nie przekonują. No ale wybrzydzać nie będę Smile

Odpowiedz
( 20 minut(y) temu)Antonio napisał(a): Dobra, zajebałem się. 

5.2.1 przy dwóch zespołach:
a. liczba zdobytych punktów w meczach między tymi Klubami,
b. przy równej liczbie punktów korzystniejsza różnica między zdobytymi i utraconymi bramkami w
meczach między tymi Klubami,
c. przy dalszej równości, korzystniejsza różnica bramek we wszystkich meczach z całego cyklu
rozgrywek,
d. przy dalszej równości, większa liczba bramek zdobytych we wszystkich meczach z całego cyklu
rozgrywek,
e. przy dalszej równości, większa liczba zwycięstw w całym cyklu rozgrywek,
f. przy dalszej równości, większa liczba zwycięstw na wyjeździe w całym cyklu rozgrywek,
g. przy dalszej równości, mniejsza liczba punktów, określających liczbę żółtych i czerwonych
kartek w całym cyklu rozgrywek, liczonych według punktacji czerwona kartka = 3 punkty, żółta
kartka = 1 punkt, wykluczenie na skutek dwóch żółtych kartek = 3 punkty (uwzględniające 1
punkt za pierwszą żółtą kartkę).
h. przy dalszej równości, wyższe miejsce w klasyfikacji Fair Play po zakończeniu danego sezonu.
i. przy dalszej równości, losowanie przeprowadzone przez Departament Logistyki Rozgrywek
Ekstraklasy S.A.

Dzięki,
Jednak będzie liczył się pkt C, a to dopiero na koniec sezonu się okaże
Na ten moment +3 względem Jagi

Odpowiedz
Po co to dodawanie punktów. W środę nie ma remisu w meczu Jagiellonia-Raków, Górnik wygrywa z Arką i dwie drużyny mają do nas 4 pkt straty na dwa mecze do końca.
Ja dopisywałem 3 punkty za Arkę i byłem strasznie rozczarowany że z najsłabszą drużyną z trzech ostatnich z jakimi gramy u siebie tracimy 2 punkty

Odpowiedz
No tak ale dwie nasze przegrane i dwie wygrane i remis Jagi to minimum +1 dla Jagi.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: adi2050, ArisWysoka, galis, Gieras, Marcin1984, Pucenty, Skorpion, 2 niewidocznych użytkowników, 53 gości