Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 1.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
(14-05-2026, 08:12)strzelisty jupiter napisał(a): Tak naprawdę to trzy, bo strzelili nam dwie przy Bułgarskiej, a my im nic przy Słonecznej. Nie zmienia to faktu, że wreszcie obronimy tytuł.
Jest kurwa! Smile
Jagiellonia zdobędzie jeszcze maksymalnie trzy oczka. A może i tylko dwa. Czterech nie uciułają.

Nie liczą już bramek na wyjazdach także mamy z nimi remis. Wtedy liczą się pozostałe warunki wg regulaminu.

Odpowiedz
Ale przecież jeśli skończymy z Jagą z równą ilością punktów, to fety w Poznaniu na bank nie będzie. Matematyka.

Odpowiedz
A tak naprawdę to 4 bo przecież mamy cztery pkt różnicy. Zakręciłem się znowu.
Bramki mamy jeszcze korzystne. Bilans. Ale no tak. Jakby oni mieli ten jeden mecz wygrać a my nie, to odrobią ta jedna sztukę. Matematyka Wink

Odpowiedz
Dokładnie, remisy przy wygranych Jagielloni nic nam nie dają. Eeeeh, by wygrali z Arką i nie byłoby dziś tematu. No nic jedna wygrana na dwa mecze z frajerami no musi byćWink

Odpowiedz
Jak będziemy mieli tyle samo punktów co Jagiellonia to niestety bilans bramkowy będzie niekorzystny. Na tę chwilę mamy lepiej (57-42 vs. 53-39), ale jak przegramy dwa mecze np. 2x po 1:0 to będziemy mieć 57-44 (+13) a Jagiellonia jak wygra 1:0 i zremisuje 0:0 to będzie miała co najmniej 54-39 (+15)

Więc... po wygraną do Radomia!

Odpowiedz
W zeszłym roku przedostatnia kolejna nasza na Bukowej która nas przybliżyła do Mistrzostwa. Teraz Jagiellonia jedzie tam by dostać od GJS-u oklep lub remis który daje nam Mistrza i koniec tematu.

A my wygrać w Radomiu i zamknąć wszystkim ryje na kolejne miesiące. Do boju Kolejorz!

W zeszłym roku przedostatnia kolejna nasza na Bukowej która nas przybliżyła do Mistrzostwa. Teraz Jagiellonia jedzie tam by dostać od GKS-u oklep lub remis który daje nam Mistrza i koniec tematu.

A my wygrać w Radomiu i zamknąć wszystkim ryje na kolejne miesiące. Do boju Kolejorz!

Odpowiedz
(14-05-2026, 08:48)Icek napisał(a): Ale przecież jeśli skończymy z Jagą z równą ilością punktów, to fety w Poznaniu na bank nie będzie. Matematyka.

Wiem ale chciałem tamten warunek sprostować.

Odpowiedz
(14-05-2026, 09:22)Zabal napisał(a): W zeszłym roku przedostatnia kolejna nasza na Bukowej która nas przybliżyła do Mistrzostwa. Teraz Jagiellonia jedzie tam by dostać od GJS-u oklep lub remis który daje nam Mistrza i koniec tematu.

czysto formalnie, ich remis w Katowicach nie daje nam mistrzostwa

dlatego scenariusz "my wygrać w Radomiu i wszystkim zamknąć ryje" - to najlepszy scenariusz.

wierzę w Nielsa i jego pragmatyczne podejście, widać że chociaż on się nie podpala, jeśli wierzyć jego słowom nawet nie zna innych meczów i scenariuszy - więc będzie nastawiał zespół tak jak należy, czyli jedziemy po zwycięstwo.

Odpowiedz
Ja liczę, że limit szczęścia Jaga wykorzystała. Ślizgnęli się w meczu ze śledziami. Wczoraj wygrali mimo, że to Raków miał od chuja sytuacji i był po prostu lepszy. Liczę też na to, że GKS będzie chciał wykorzystać niepowtarzalną szansę na puchary. W przyszłych latach taka szansa może się już nie zdarzyć. Dojdzie pewnie bogaty Widzew i podłączy się pod walkę o pucharu, Legia też pewnie się ogarnie, niewiadomo jak Wisła Kraków.

Odpowiedz
Mam nadzieję, że w szatni wśród piłkarzy nie ma takiej nerwówki i wyliczeń jak na forum Smile
PO SWOJE

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Chaos, 14 gości