Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 1.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Nieironicznie, no i cyk, do gabloty!

Odpowiedz
Tak człowiek patrzy na te media klubowe i.. pogratulowały nam Cracovia, ŁKS KSZO, Legia Raków czy Górnik... a Arka nie. Trochę słabe jak na zgodę.

Odpowiedz
Ah, teraz można na spokojnie, rozsiasc się wygodnie, popcornu zrobić i patrzeć z góry jak się reszta bije. Mistrzostwo obronione, zero testoronu, zero potrzeb. Żadna Wisła nam już nic nie zrobi. Powtarzam, mistrzostwo zdobyte i zero potrzeb!

Odpowiedz
Teraz na pełnym chillu można śledzić inne mecze Wink Dobrze, że wczoraj przyklepaliśmy bo Jaga właśnie prowadzi w Katowicach 2:1.
Jeszcze się okaże, że Warszawa psim swędem załapie się na puchary.

Odpowiedz
W ogóle jak zwykle stary ligowy forumowicz @strzelistyjupiter przewidując, że do mistrzostwa wystarczy 56 punktów ze swoją predykcją wyjaśnił młodzików piszących alternatywne rozwiązania. Big Grin

Odpowiedz
Spokojnie. Mówił że nikt nie zdobędzie już 56 pkt. Zobaczymy Wink
A jednak remis. Więc zdobywamy mistrzostwo jeszcze raz Wink
Teraz niech Lechia wrzuci rts do strefy spadkowej

Odpowiedz
te warszawskie kurwy wygrały w Gdańsku i wciąż mają szansę na puchary

Odpowiedz
Spokojnie, Gieksa albo Zagłębie punkt ugra a to wystarczy

Odpowiedz
E tam, jak już nie spadli to dla mnie lepiej, żeby się dostali do europejskich pucharów. Grając na dwóch frontach będą mniej groźni w lidze i w walce o trzecie z rzędu mistrzostwo. A dodatkowo lepiej, żeby dzięki rozstawieniu weszli do fazy grupowej i razem z Jagą, Rakowem i Górnikiem nabijali punkty w LKE dla ligi, a my w tym czasie będziemy grać sobie w Lidze Mistrzów.

Odpowiedz
(17-05-2026, 19:48)galis napisał(a): Spokojnie, Gieksa albo Zagłębie punkt ugra a to wystarczy

Nie chce mi się dokładnie liczyć, bo nie mój interes, ale punkt Zagłębia może nie wystarczyć. Jak trzy ekipy będą miały równą liczbę punktów to chyba ci z Łazienkowskiej będą pierwsi, bo mają najlepszy bilans w tej trójce.
Żeby nie byli w pucharach to albo Gieksa musi zapunktować w Szczecinie, albo Zagłębie wygrać w Białymstoku (przy oczywiście głównym założeniu, że Legia wygrywa u siebie z Motorem). Myślę, że GKS ten remis jakoś wyrwie, ale wizja, że Papszun rzutem na taśmę wchodzi do pucharów z 5 miejsca nie jest jakoś specjalnie pokrętna, mogą to zrobić.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Chaos, 13 gości