Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Bereś płacze w mediach, że on chciał do szmateksu a nie do motorynki...niczym ladacznica odrzucona przez alfonsa.

Odpowiedz
Lament o to, że nawet do niego zadzwonili z informacją, że go nie chcą;D Ładna odklejka.

Odpowiedz
Może jakby im dołożył do kontraktu Miletki to kto wie, kto wie?

Odpowiedz
Hiszpanie twierdzą, że Bright Ede przyszedł za mniej niż 2.5 mln euro. Motor wcześniej podał, że kwota transferu to 6 mln euro + 1 mln euro łatwych do spełnienia bonusów. Dość powiedzieć, że jeszcze nie tak dawno zarzekali się, że opierdolą go za kilkanaście;D

Oprócz tego, Tobiasz ponownie trenuje z Legią. Chłop pięknie sprowadzony do parteru...

Odpowiedz
Z kolei Górnik Zabrze robi wyprzedaż, kolejny zawodnik ma iść za parę baniek.

Odpowiedz
Jeżeli dobrze zrozumiałem przekaz Przemka Langiera to priorytety na dziś w Zabrzu: spłata zobowiązań, dokończenie budowy miejskiego stadionu, akademia. Dopiero potem pierwszy zespół.

Odpowiedz
(09-07-2026, 11:29)rojber napisał(a): Hiszpanie twierdzą, że Bright Ede przyszedł za mniej niż 2.5 mln euro. Motor wcześniej podał, że kwota transferu to 6 mln euro + 1 mln euro łatwych do spełnienia bonusów. Dość powiedzieć, że jeszcze nie tak dawno zarzekali się, że opierdolą go za kilkanaście;D
Z tego co kojarzę to nie "oni się zarzekali" tylko pismaki się zarzekali a Jakubas dementował.

Odpowiedz
(09-07-2026, 11:37)Kefas9494 napisał(a): Z kolei Górnik Zabrze robi wyprzedaż, kolejny zawodnik ma iść za parę baniek.

Lukas Ambros za 5-6 mln E. Dla mnie no name, nie wiem skąd takie kwoty. Sousa poszedł za ile? 3,5? To Kozubal za min 10, że tak zabrzmię Skorpionem

Odpowiedz
Może pierdolą jak Motor. Niby 5-6 mln euro a finalnie będzie to niecałe 2 mln euro...;D

Odpowiedz
Może nasze kluby podają w rublach albo koronach czeskich.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, PiotrekFCD, 8 gości