Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Reprezentacja Polski
Tryb drzewa
Tam też remis

Odpowiedz
2 koszyk, Marciniak przedłużał jak się dało Big Grin by zobaczyć bramkę z połowy boiska

Odpowiedz
Czyli po mundialu można się rozejść i podniecać U-21 i meczem w Bagnie oglądanym przez 30 osób w Macedonii.

Odpowiedz
Bez przesady, pierwszy koszyk nie gwarantował awansu a drugi przekreśla go tylko w wariancie finału z Italią. Jesli mamy się bać Tarasów czy Ukrów to po co w ogóle jechać na ten turniej?

Odpowiedz
Gospodarz finału jest losowany czy z definicji pierwszy koszyk go ma?

Odpowiedz
Losowany.

Odpowiedz
No i to może być ważniejsze. Niż czy jesteśmy w drugim czy pierwszym koszyku ostatecznie.
Jakoś nie do końca widzę nas wygrywających na San Siro czy w Pradze (opcja która się już nie zadzieje)

Ale widzę Skorpion że podejście mniej więcej takie samo…

Odpowiedz
Ciekawe jaką część kibicowskiej Polski zacznie wkurwiać w końcu kojarzona tylko z jednym - swoją drogą znienawidzonym przez większość kibiców - klubem przyśpiewka. Ja szczerze oglądam ostatnie mecze kadry bez głosu.

Odpowiedz
Mnie wkurza od debiutu. A ze względu na ubogi repertuar jest jej po prostu za dużo. No i by mi na sektorze przez gardło nie przeszło …
I chociaż doceniam próby zrobienia czegoś, to jakoś kibicowanie reprezentacyjne jest dla mnie tematem trudnym

Odpowiedz
Nie grzeje mnie żadna kadra. To zbiór piłkarzy nie najlepszych tylko takich którzy menadżerowie chcą aby tam grali. Powoływanie jakiś mietków żuli z Legii w momencie kiedyś np u nas Jagiełło czy Muraś byli w formie tylko mnie w tym utwierdziło.
I jestem realistą nigdzie nie awansujemy. Co mi po meczu z Albanią w półfinale jak potem przyjadą Włochy czy Dania i zgaszą światło.

Wolę sobie pójść na Wartę albo obejrzeć jej mecz. To jest ciekawsze niż oglądanie bramkarza w meczu z Maltą który gra bo jego agent to kuzyn Kuleszy.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości