Liczba postów: 546
Liczba wątków: 0
Reputacja:
24
22-08-2025, 12:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-08-2025, 13:04 przez Icek.)
Nie napisałem, że nic nie zostało przegrane, tylko że nie zostało przegrane nic, czego nie powinniśmy przegrać. Czyli dokładnie to, co napisałeś wczoraj Ty, że LKE to jest po prostu nasz poziom. W ramach porażki można rozpatrywać styl, w jakim to wczoraj zrobiliśmy, jak wyglądamy w ostatnich meczach, jak tracimy bramki itd. Ale o tym już pisałem. Do wygrania mamy jednak jeszcze wszystko, czego od tej drużyny powinniśmy realnie wymagać.
I nie wiem, w czym się różnimy ja, Ty, czy Hif? Napisaliśmy, że wyglądamy obecnie fatalnie. Masz inne zdanie?
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
W meczu rezerw z Kluczevią Stargard. Bramka z akcji na 2-0
Liczba postów: 74
Reputacja:
1
Lech II Poznań - Kluczevia Stargard 2:1
Z tych co wczoraj grali z Genk: Gurgul (46 min), Ouma (60 min), Fiabema (60 min) i Lisman (73 min)
Nareszcie zagrali tam gdzie ich miejsce z rywalem o podobnym poziomie
Liczba postów: 133
Reputacja:
4
Strzelił gola - nie narzekaj tak to byłby remis. A tak może ten gol do jego cv się doda i może w końcu tego nieudacznika kupi
Liczba postów: 195
Reputacja:
4
22-08-2025, 15:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-08-2025, 15:43 przez galis.)
@icek Fundamentalnie się z Tobą nie zgadzam. Do tego, bez urazy, widzę w tym pewną dwubiegunowość - w jednym z postów piszesz o rozwoju a tutaj zadawala Cię totalny minimalizm pisząc "Nie napisałem, że nic nie zostało przegrane, tylko że nie zostało przegrane nic, czego nie powinniśmy przegrać" Serio? Gdzie tu rozwój? Mistrz Polski w LKE obok drugiej i trzeciej Drużyny, która musi wygrać trzy dwumecze a nie jeden?
Graliśmy z Genk w 2018 gdzie Genk wydawał się na topie a My słabi. Wierzyłem, myślę że podobnie jak Ty i wielu innych, że od tego czasu zrobiliśmy krok naprzód- tylko że oni zrobili ich pięć
Edit. Rozumiem wzburzenie bo też mi się wczoraj ulało ale nazywanie Piłkarzy "piłkarską kurwą" czy inne inwektywy powinny skutkować urlopem na ochłonięcie