Liczba postów: 140
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Napisałem Ci już w innym temacie, że każdy ma prawo do oceny, co wg niego jest bzdurą, a co nie. Tak samo każdy ma prawo do swojej bzdury.
Podobnie jak w tamtym temacie, również tutaj możesz bronić tezy, że stwierdzenie "pojedzie popatrzeć i nie trenować" nie jest bzdurą. Absolutnie nie mam zamiaru tutaj "rywalizować" z Tobą i udowadniać, że nie masz racji. Nawet przyznam Ci zwycięstwo walkowerem. Nie znalazłem żadnej ustawy, która by potwierdzała, że ktoś, kto stwierdził, że Bartek pojedzie na zgrupowanie popatrzeć i nie trenować, napisał bzdurę......Tym gorzej dla Bartka....
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Ja tam nie chce żadnych walkowerów czy zwycięstw. Przyznałem nawet rację innemu koledze w kontekście tego, że jest to jakieś wyróżnienie i, że faktycznie może czegoś się nauczyć. Mimo tego mam tam jakieś swoje obiekcje i napisałem jakie. Nic więcej.
Liczba postów: 244
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
ktoś wie co to za twór? jutro debiut - OMG:
"Drodzy Kibice! Wiadomość, która z pewnością ucieszy wielu z Was. Wprowadzamy doping zorganizowany na domowych meczach reprezentacji Polski! Już na początku roku zleciłem odpowiednim departamentom w PZPN podjęcie działań w tej sprawie. Dzisiaj zaprosiliśmy do biura federacji przedstawicieli Stowarzyszenia Kibiców Reprezentacji Polski – "To My Polacy!". Zaproponowaliśmy rozwiązania, które w pilotażowej formule wcielimy w życie już podczas najbliższych spotkań z Litwą oraz Maltą. Wszystkie osoby chętne do aktywnego i głośnego wspierania biało-czerwonych zapraszamy do sektora D15 na PGE Narodowym! Do zobaczenia na Stadionie!" – napisał 11 lutego na platformie X prezes PZPN Cezary Kulesza.
Liczba postów: 140
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Mi to wygląda na zapowiedź na stadionie w trakcie meczów jakichś telebimów z tekstami "wstajemy i klaszczemy", "Polska Biało-Czerwoni" itp...
Swoją drogą wczoraj obejrzałem mecz Holandia - Hiszpania z Rotterdamu,. Nie wiem, czy tam jest jakiś protest, czy coś, ale nasz Stadion Narodowy to przy tym, co wczoraj widziałem, jakiś wulkan. Wyglądało to groteskowo. Jedyne odgłosy jakie się pojawiały, to gwizdy na tego Huijsena, który wybrał grę do Hiszpanii kosztem Holandii. I nawet te gwizdy były groteskowe, tak jakby wszyscy na raz gwizdnęli w gwizdek i koniec...:-)
Liczba postów: 458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Nie wiem czy tutaj ale z kronikarskiego obowiązku. Gugrul strzelił bramkę w U-19 a w U-21 zagrali Kozubal i Szymczak.
Liczba postów: 458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Dwa mecze za nami Mrozek nawet na ławce nie usiadł. Po co on tam pojechał.. nikt tego nie wie. Ale jest prestiż.