13-03-2025, 22:14
Nie miałem na myśli kwesti "przychylności" Lechowi, tylko jego obecnej formy ogółem i wyznaczania go do meczy takiej rangi.
Ocena wątku:
Title: Jagiellonia Białystok - Lech Poznań 16.03.2025 20.15
Tryb drzewa |
(12-03-2025, 13:26)joseph napisał(a): Dla mnie ma znaczenie, czy jesteśmy ciency jak dupa węża i czy jesteśmy/nie jesteśmy malowanym mistrzem. W jakim miejscu się znajdujemy jako Klub i dokąd zmierzamy. Oczywiście majster ma znaczenie samo w sobie, nie neguję tego. Ale ważniejsze jest mimo wszystko, co na tym zbudujemy. Warto patrzeć szerzej niż piasty i śląski, co to tez gwiazdkę na koszulce mają.
(13-03-2025, 22:08)Antonio napisał(a):(13-03-2025, 14:42)Kleju napisał(a): Sędziuje... Daniel Stefański. Z całym szacunkiem, ale to już nie jest kategoria i gatunek meczu dla niego... futbolowi bogowie miejcie nas w opiece.
W tym sezonie sędziował nam pierwszy mecz z Jagą. W poprzednim 5 meczów - 2 zwycięstwa, 2 remisy i porażka w plażowym meczu z Koroną. Dwa lata temu 7 meczów - 5 wygranych i 2 remisy. Trzy sezony temu 2 wygrane mecze. Cztery sezony temu. Są gorsi dla Lecha sędziowie niż Daniel Stefański.
(14-03-2025, 09:39)rojber napisał(a): Dokładnie, kluczowe będzie przygotowanie mentalne. Wbić chłopakom do głowy, że to my jesteśmy faworytem i, że to Jaga w obecnej sytuacji będzie walczyć o choćby 1 punkt. Oczywiście taktyka i skupienie od 1 minuty bo obstawiam, że pierwsza połowa meczu będzie nacechowana większym pressingiem i ofensywą Jagielloni. W ich przypadku gdzie są styrani fizycznie i mają problem z wytrzymaniem całego meczu zasadnym jest takie rozegranie meczu. Strzelić bramkę i potem defensywa.